The Diplomat Seizoen 2: Netflix Releasedatum schatting en wat we tot nu toe weten (2024)

De productie op seizoen 2 van de diplomaat is gestopt.

The Diplomat Season 2: Netflix Release Date Estimate & What We Know So Far (1)

Afbeelding: Netflix

Debora Cahn's eerste grote nieuwe Netflix -show,De diplomaat, is vernieuwd voor een tweede seizoen.Oorspronkelijk verwacht dat het in 2024 wordt uitgebracht, kan het een beetje langer zijn om het nieuwe seizoen uit te komen, omdat we hebben bevestigd dat het filmen is gestopt vanwege de doorlopende acteurs- en schrijversstakingen.

Van de schrijver vanThuisland, Fosse/Verdon,EnVinyl,,De diplomaatis een Netflix originele politieke thrillerserie met Keri Russell en Rufus Sewell.

Het artikel gaat hieronder verder ...

Als je nog moet duiken, is dit wat je kunt verwachten van het eerste seizoen met acht afleveringen:

"Te midden van een internationale crisis landt Kate Wyler een carrière-diplomaat in een spraakmakende baan waarvoor ze niet geschikt was, met tektonische implicaties voor haar huwelijk en haar politieke toekomst."

Na de release van de show op 20 april 2023 kreeg de show eenEmmy -nominatie, met Russell genomineerd voor uitstekende hoofdactrice in een dramaserie.

Heeft Netflix vernieuwdDe diplomaatVoor een tweede seizoen?

Officiële verlengingsstatus: Vernieuwd op 1 mei 2023

Na slechts een week op de dienst had Netflix een snelle seizoen 2 -bestelling gegeven voorDe diplomaat.Hoewel het niet wordt genoemd, vermoeden we dat de show een bestelling in het vroege seizoen heeft gekregen voorafgaand aan het eerste seizoen in première.

De diplomaat is vernieuwd voor seizoen 2.pic.twitter.com/bnfaLvfoU1

- Netflix (@netflix)1 mei 2023

Over de vernieuwing gesproken, zei Keri Russell:

“Ik ben heel blij om terug te gaan voor nog een ronde van deze slimme screwball -show.Durf ik te zeggen dat het leuk is?Bedankt Netflix voor het geven van een nieuwe kans. "

Maker en showrunner Debora Cahn zei:

“We hebben zo goed gedaan om de diplomaat te maken.En het is een sensatie om te zien hoeveel mensen ervan genieten.We zijn zo blij dat we het nog een keer kunnen doen! "

Netflix's hoofd drama, Jinny Howe, zei:

"Fans over de hele wereld houden van elke minuut van het aangrijpende en voortstuwende drama van de diplomaat en omarmen de krachtige prestaties van Keri Russell als Kate Wyler.Na die adembenemende cliffhanger kunnen we niet wachten tot ze zien wat het verbazingwekkende visionaire team van Debora Cahn, Janice Williams en Keri Russell in petto hebben voor seizoen 2. "

Volgens een persbericht worden er later meer seizoen 2 -details gedeeld.

The Diplomat Season 2: Netflix Release Date Estimate & What We Know So Far (2)

"Eén vernieuwing, alstublieft."Keri Russell als Kate Wyler - Alex Baily / Netflix Studios

Hoe goed deedDe diplomaatpresteren op Netflix?

Verrassend genoeg heeft Netflix geen uitgebreid aantal politieke drama's.Er zijn echter enkele grote namen op de kleine lijst.Shows zoalsKaartenhuis,,Aangewezen overlevende, EnDe nachtagentzijn grote hits geweest voor de streaming -service;Slechts een van de bovengenoemde drie is echter aan de gang.

Laten we beginnen met de officiële statistieken van Netflix via zijnTop 10 satellietsite, die we hebben gekrapen en ingebed via onzeTop 10 zoektool.

De show was vier weken in de top 10's te zien voordat hij stopte en 173,46 miljoen uren opgehaald, bekeken:

WeekperiodeUren bekeken (M)RangWeek in top 10
16 april 2023 tot 23 april 202357.480.00011
23 april, 2023 tot 30 april 202366.460.000 (+16%)12
30 april 2023 tot 7 mei 202331,150.000 (-53%)43
7 mei 2023 tot 14 mei 202318.370.000 (-41%)84

In onzeTop 10 rapportenVoor de week die eindigt op 23 april, wat aan Netflix -bijdrager Frederic is, zei dat het een middelmatige start had, waarbij de show alleen maar hieronder komtDie show uit de jaren 90Wat betreft zijn week 1 CVE.

CVE verwijst naar voltooide kijk equivalent, waarbij je de looptijd van de show neemt en het aantal uren dat publiekelijk werd aangekondigd om een manier te bedenken om er maximaal achter te komen hoeveel mensen tot het einde zijn gekomen.

The Diplomat Season 2: Netflix Release Date Estimate & What We Know So Far (3)

De eerste 4 dagen van kijkers van de diplomaat

Als we stapelenDe diplomaatMet andere hernieuwde shows van de laatste 6 tot 12 maanden, kunnen we zien dat de diplomaat uiteindelijk naar de onderkant van wat kijkers moet worden vernieuwd, moeten worden vernieuwd.

The Diplomat Season 2: Netflix Release Date Estimate & What We Know So Far (4)

De diplomaatte zien in deNielsen -kaartenGedurende twee weken in totaal werd 44,90 miljoen uur opgehaald.Nielsen volgt ons op verbonden apparaten.

WEEK STARTWeekendNielsen -rangAfleveringenRauwe minutenGeconverteerde uren
17 april 202323 april, 2023181,302 miljoen minuten21.700 miljoen uur
24 april 202330 april 2023181.392 miljoen minuten23.200 miljoen uur

Hoe zit het met online engagement?

Het team bijTelevisionStats.comHiermee kunnen we zien hoe relatief goed de show heeft uitgevoerd op sociale media, Google -trends, torrent -sites en meer.Je kunt uit de onderstaande grafiek zien dat, hoewel het niet de grootste hit was van de offset, in de maanden na de release, het wordt bijgehouden metDe nachtagentEnRUNDVLEES.

The Diplomat Season 2: Netflix Release Date Estimate & What We Know So Far (5)

Online betrokkenheid voor de diplomaat versus de nachtagent en rundvlees

Wat zal er gebeuren in seizoen 2 vanDe diplomaat?

Als de cliffhanger niet genoeg was om te suggereren dat er een tweede seizoen zou kunnen zijn, dan is het moeilijk om te suggereren wat er nog meer nodig is.

Gedurende het seizoen onderzoekt de Amerikaanse ambassadeur, Kate Wyler, de aanval op het Britse oorlogsschip.Aanvankelijk geloofde het veroorzaakt door de Iraniërs, maar het duurde niet lang voordat de vinger naar de Russen wordt gewezen.Kate is uiteindelijk echter in staat om af te leiden dat de persoon achter de aanval de Britse premier Nicol Trowbridge was, die de valse vlagaanval wilde gebruiken als een middel om het land samen te verzamelen en elk momentum voor de Schotse onafhankelijkheid te stoppen.

The Diplomat Season 2: Netflix Release Date Estimate & What We Know So Far (6)

Rory Kinnear als premier Nicol Trowbridge - Alex Baily / Netflix Studios

Het hele seizoen is de relatie van Kate met haar man HAL gebleken extreem rotsachtig, tot het punt waarop het paar een scheiding overweegt.Aangezien Kate echter binnenkort kan worden beëdigd als vice -president van de Verenigde Staten van Amerika, werden alle gesprekken over echtscheiding onmiddellijk neergeschoten.Kate kan echter binnenkort een weduwe zijn, omdat Hal een van de drie was, de andere was Stuart Hayford, Kate's plaatsvervangend chef van missie in de Amerikaanse ambassade in Londen, en Eidra Park, het hoofd van het CIA -station in Londen, die het slachtoffer zijn vaneen auto -bombardementen.We kennen het lot van het trio nog steeds niet, maar Kate is door de geheime dienst op de hoogte gebracht dat haar man in de explosie was en te oordelen naar haar uitdrukking, kan het nieuws ernstig zijn.

The Diplomat Season 2: Netflix Release Date Estimate & What We Know So Far (7)

Keri Russel als Kate Wyler (links) en Ato Essandoh als Stuart Heyford - Alex Baily / Netflix Studios

Kate moet nog worden beëdigd als de nieuwe vice -president.Kate is echter nog steeds niet zeker of de positie geschikt is voor haar en heeft zelfs haar positie als een Amerikaanse diplomaat beschouwd.De gebeurtenissen van het seizoen kunnen Kate ertoe aanzetten om de positie van vice -president in te nemen, waar ze perfect zal worden geplaatst om een kracht voorgoed te zijn;Evenzo kan ze zich echter nog meer onthechte voelen met haar positie als een Amerikaanse diplomaat en proberen ze zo snel mogelijk een uitweg uit het politieke spel te vinden.

Wanneer zalDe diplomaatSeizoen 2 zijn op Netflix?

De productie op de serie begon naar verluidt in juni 2023 in Londen in Londen, volgensLonden.gov.uk, waarin "The Diplomat Series 2" een van de tv in productie in Londen vermeldt.

Waarschuwing: potentiële spoilers vooruit.

Talloze ooggetuigenHeb ook gepakt het filmen op 3 juni 2023 in St Paul's Cathedral:

The Diplomat Season 2: Netflix Release Date Estimate & What We Know So Far (8)

The Diplomat Seizoen 2 Filming - Pictures: Woodzie_1989 / Davidgarland1 op Twitter / X

Tijdens het filmen ontmoette secretaris Antony Blinken de cast en producenten van de show op 20 juni:

Ontmoette de cast en producenten van de diplomaat bij de Amerikaanse ambassade in Londen@Usainuk.Diplomatie is belangrijk.Elke dag in de echte wereld@StatedeptMedewerkers doen ongelooflijk werk dat de VS vertegenwoordigt en het aanpakken van wereldwijde uitdagingen.pic.twitter.com/5RGXv65sGW

- Secretaris Antony Blinken (@secblinks)20 juni 2023

Het filmen ging door in juni en tot juli 2023. Het filmen kwam echter tot stilstand toen deDe staking van de acteur begon op 14 julien is sindsdien in de wacht gezet.Ondanks het filmen in het Verenigd Koninkrijk, wordt de show nog steeds bedekt met SAG-AFTRA-contracten.

Een Netflix -vertegenwoordiger bevestigde dat de show nog steeds in de wacht staat vanaf augustus 2023.

U kunt de volledige lijst met Netflix -shows zienbeïnvloed door de WGA- en SAG-AFTRA-stakingenhier.

Wie regisseert in seizoen 2 vanDe diplomaatEn hoeveel afleveringen?

Wie zit er achter de stoel van de regisseur in seizoen 2?

We kunnen dat bevestigenAlex GravesKeert terug naar de voorzitter van de directeur in seizoen 2.Tucker GatesZal zijn regiedebuut maken in de show.Gates heeft eerder gewerkt aan shows alsAmerikaanse gigolo,,Alias,,Thuisland,,De ochtendshow,EnDe terminallijst.

Wat op Netflix staat, heeft bewijs gezien dat suggereert dat seizoen 2 een verminderde aflevering zal hebben van acht tot zes.

Wat betreft een releasedatum voorDe diplomaatSeizoen 2, met het filmen nu voor onbepaalde tijd vertraagd, is het onduidelijk of de show nog steeds in 2024 kan uitbrengen. Als dit het geval is, is het ergens later in het jaar.

Ben je opgewonden om een tweede seizoen van te zienDe diplomaatOp Netflix?Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Aanvullende rapportage van Kasey Moore.

The Diplomat Seizoen 2: Netflix Releasedatum schatting en wat we tot nu toe weten (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated:

Views: 5678

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.