Lil Dicky Net Worth 2023: Rapper Carrière-inkomen Huissalaris (2023)

Kleine Dicky Netto waarde,Biografie, vrouw, leeftijd, lengte, gewicht en nog veel meer details kunnen op deze pagina worden gecontroleerd.Lil Dicky is een Amerikaanse rapper, cabaretier en acteur met een nettowaarde van ongeveer $ 10 miljoen in 2023.Lil Dicky is een van de leidende en beroemde persoonlijkheden in de branche. Hij staat bekend om zijn nummer genaamd "Freaky Friday", dat wereldwijd een superhit werd en vanwege dit nummer wereldwijd erkenning kreeg. Hij bracht een van zijn eerste muziekvideo's uit in de jaren 2013, die populair werd op YouTube door binnen 24 uur een miljoen keer bekeken te worden. Dat heeft hem ook geholpen om te groeien in het beginniveau van zijn carrière.

In 2019 lanceerde hij nog een videoclip met beroemdheden als Ariana Grande, Justin Bieber, Ed Sheeran en Shawn Mendes. Het was ook een van de superhits en werd dankzij deze nummers steeds populairder. Het werd destijds gelanceerd om bewustzijn te creëren over het milieu, vervuiling en klimaatverandering. Hij heeft ook een deel van het geld dat met hun lied is gegenereerd, aan liefdadigheidsinstellingen voor het milieu gegeven.Moet lezenDrake nettowaarde.

Lil Dicky nettowaarde

De beroemdeAmerikaanse rapperKleine Dicky”heeft een nettowaarde van $ 10 miljoen. Volgens verschillende online bronnen (Wikipedia, Forbes, IMDB) de meest populaireAmerikaanse rapper Kleine Dickygeschat vermogen is ongeveer $ 10 miljoen. Lil Dicky maakte haar succesvolle carrière in deze branche na jarenlang met veel grote beroemdheden te hebben gewerkt.

Hij verdiende zoveel van zijn nettowaarde vanwege zijn beroemde en superhit-muziekvideo's zoals 'Freaky Friday' en 'Earth'. Het hielp hem ook aan populariteit te winnen in de eerste dagen van zijn carrière. Hij verdient nu een redelijk bedrag aan zijn carrière in verschillende industrieën. Hij verdient elke maand duizend dollar uit alle bronnen van inkomsten.

NaamKleine Dicky
Netto waarde (2023)$ 10 miljoen
BeroepAmerikaanse rapper
Maandelijks Inkomen En Salaris$ 80.000 +
Jaarinkomen En Salaris$ 1 miljoen +
Laatst bijgewerkt2023
Lil Dicky Net Worth 2023: Rapper Carrière-inkomen Huissalaris (1)

Lil Dicky Net Worth-groei

Nettowaarde in 2023$ 10,0 miljoen
Nettowaarde in 2022$ 9,0 miljoen
Nettowaarde in 2021$ 8,0 miljoen
Nettowaarde in 2020$ 7,0 miljoen
Nettowaarde in 2019$ 6,0 miljoen
Nettowaarde in 2018$ 5,5 miljoen

Hij heeft een primaire bron van inkomsten uit de optredens van rap- en komiekshows die hij in de televisieshow gaf. Hij verdient ook geld met acteren en muziekvideo's. Hij verdient ook een bijverdienste van de merkpromotie en goedkeuring die hij voor de bedrijven doet, en hij rekent hoge vergoedingen aan bij deze bedrijven.

Hij is nu een leidende persoonlijkheid in de industrie die ook heeft gewerkt met artiesten alsSnoop Dogg,Justin Bieber, EnKaty Perry. Hij heeft ook zijn televisieshow gemaakt, die hem hielp een veelbelovende carrière en vermogen op te bouwen. Volgens het rapport heeft hij een nettowaarde van $ 10 miljoen verdiend.

Lil Dicky-biografie

Lil Dicky werd geboren op 15 maart 1988 en is momenteel 35 jaar oud. Hij is geboren en getogen in Cheltenham Township, Pennsylvania, VS. Hij werd geboren in een joods gezin van joods in een welgesteld gezin. Lil Dicky is al van kinds af aan geïnteresseerd in muziek, toen hij naar hiphopmuziek luisterde. Hij begon te leren over rappen vanaf de 5e, en op deze leeftijd deed hij ook aan rappen. Hij luisterde altijd naar Nas enJay-Z. Zijn echte naam is David Andrew Burd, maar mensen noemen hem Lil Dicky, zijn artiestennaam. Hij was gepassioneerd tijdens zijn schooltijd.

Hij voltooide zijn afstuderen en verhuisde vervolgens naar San Francisco, Californië. Om de dagelijkse onkosten te compenseren ging hij aan de slag bij Goodby, Silverstein & Partners als accountmanager in het reclamebureau. Vervolgens werd hij gepromoveerd tot de creatieve afdeling, waar hij de tekst voor het bureau schreef. Hij begon toen met het lanceren van zijn videoclip, en hij begon erkenning te krijgen vanaf het jaar 2013 toen hij de video op YouTube vond, en hij werd binnen 24 uur meer dan een miljoen keer bekeken.

Echte naam/volledige naamDavid Andre Burd
Bijnaam/gevierde naam:Kleine Dicky
Geboorteplaats:Cheltenham Township, Pennsylvania
Geboortedatum/verjaardag:15 maart 1988
Leeftijd/hoe oud:35 jaar oud
Hoogte/hoe lang:In Centimeter – 180 cm
In voet en inch - 5′ 11″
Gewicht:In kilogram - 76 kg
In ponden - 168 pond
Oogkleur:Donker bruin
Haarkleur:Rommelig zwart
Seksuele geaardheid:Direct
Burgerlijke staat:Enkel
Vriendin:molly
Naam vrouw/echtgenote:NVT
Naam kinderen/kinderen:NVT
Naam ouders:Vader– n.v.t
Moeder - Jeanne Burd
Broers of zussen:Michaël Burd
School:Cheltenham High School
Middelbare school:Universiteit van Richmond
Religie:NVT
Nationaliteit:Amerikaans
Sterrenbeeld:Vissen
Geslacht:Mannelijk
Beroep:Komiek, rapper en milieuactivist
Netto waarde:$ 10 miljoen
Laatst bijgewerkt:2023
Lil Dicky Net Worth 2023: Rapper Carrière-inkomen Huissalaris (2)

Lil Dicky: carrière en onderscheidingen

Lil Dicky begon zijn carrière bij een bureau en maakte zijn videoclip. Hij begon in 2011 aan zijn eerste videoclip te werken en na twee jaar bracht hij eindelijk zijn eerste videoclip op YouTube uit, genaamd 'Ex-Boyfriend', die een superhit werd en in minder dan 214 uur een miljoen views overschreed. Het was een van de keerpunten in de eerste dagen van zijn muzikale carrière. Hij is nu een succesvolle artiest in de industrie.

In het jaar 2014 organiseerde hij zijn eerste live concert in TLA in Philadelphia, en dit concert verliep uitstekend. Mensen houden van de show en uitvoeringen. In 2017 bracht hij een van de duurste muziekvideo's uit, genaamd 'Pillow Talking', en het werd ook de duurste muziekvideo ooit gemaakt. Zijn andere muziek raakte hij in 2019 aan met artiesten als Ariana Grande, Justin Bieber, Ed Sheeran en Shawn Mendes, wat ook een superhit is geworden.Dit vind je misschien ook leukSaucy Santana-nettowaarde.

Lil Dicky Sociale media-accounts

InstagramBijna 3,2 miljoen volgersKlik hier
TwitterenBijna669.7K volgersKlik hier
YouTubeBijna8,03 miljoen abonneesKlik hier
LinkedInNVTKlik hier
PinterestNVTKlik hier

Onderwijs

Hij voltooide zijn middelbare schoolopleiding aan de Cheltenham High School en na het voltooien van zijn middelbare schoolopleiding. Lil studeerde aan de Universiteit van Richmond en studeerde af in 2010. Hij heeft zijn opleiding voltooid en sindsdien is hij aan zijn muziek en ander creatief werk begonnen om succesvol te worden in deze branche.

Veel Gestelde Vragen

Wat is het vermogen van Lil Dicky?

Kleine DickyHet totale vermogen van het bedrijf is ongeveer $ 10 miljoen.

Hoe oud is Lil Dicky?

MomenteelKleine Dickyis 35 jaar oud (15 maart 1988).

Hoeveel verdient Lil Dicky jaarlijks?

Kleine Dickyverdient een geschat salaris van$ 1 miljoenper jaar.

Wat is de lengte van Lil Dicky?

De hoogte vanKleine Dickyis1.80m. (5' 11").

Aanbevolen

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated: 07/12/2023

Views: 5575

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.