Hoe schakel ik het godslasteringfilter op Twitch uit? (2024)

Hoe schakel ik het godslasteringfilter op Twitch uit? (1)

Je hebt je misschien afgevraagd hoe je het godslasteringfilter van Twitch kunt uitschakelen. Het goede nieuws is dat je het kunt! Door simpelweg de taal- en regio-instellingen te wijzigen, kunt u het filterproces ineffectief maken. Hier zijn enkele tips voor het uitschakelen van het godslasteringfilter van Twitch. Lees ook verder om erachter te komen hoe je vloeken op Twitch kunt inschakelen.

Inhoudsopgave

Kun je scheldwoordenfilter twitch uitschakelen?

Als je de smerigheid en vulgariteit die je in de chat ziet, beu bent, kun je het Twitch-godslasteringfilter uitschakelen. Open hiervoor de instellingen van je Twitch-account, ga naar Kanalen en tik op 'Instellingen'. Tik vervolgens op "Algemeen" en kies vervolgens de optie om het filter in of uit te schakelen. Dit zorgt ervoor dat alleen mensen in hetzelfde land of dezelfde regio als jij kunnen praten over onderwerpen die hen niet beledigen.

Je kunt er ook voor kiezen om het filter voor een specifieke game uit te schakelen. Door het filter uit te schakelen, kunt u uw normale gebruikersnaam gebruiken. Dit opent echter de deur voor mogelijk aanstootgevende inhoud en communicatie. Bovendien loop je het risico dat je IP wordt geblokkeerd. De meeste spelers chatten het liefst zonder onderbrekingen van vervelende censuur. Daarom wil je waarschijnlijk het filter uitschakelen als je een game gebruikt die geen M-classificatie heeft.

Hoe Uncensor je godslastering op Twitch?

Om het godslasteringfilter op Twitch in te schakelen, log je eerst in op je account. Ga naar je Account > Instellingen > Kanalen. Klik op "Algemeen" en klik vervolgens op "Profaniteitsfilter". Vervolgens kunt u het filter in- of uitschakelen door op het selectievakje te klikken naast de termen die u wilt blokkeren. Je ontvangt een e-mailmelding wanneer je iemand succesvol hebt gedeblokkeerd.

U kunt ook handmatig termen aan de lijst toevoegen. Als u een particulier bent, kunt u woorden toevoegen aan de lijst met geblokkeerde termen en woordgroepen. Op deze manier zal je stream vrij zijn van ongepaste woorden. U kunt ook een aangepaste lijst maken. U kunt gebruikers ook blokkeren op basis van hun IP-adres. U kunt ook een lijst voor bots maken. Deze filters kunnen echter vervelend zijn.

Er zijn een aantal manieren om het filter te omzeilen. Je kunt het zo instellen dat bepaalde woorden uit de streamwaarschuwingen worden geblokkeerd. U kunt deze optie ook uitschakelen. Ga naar Accountinstellingen en scrol helemaal naar beneden. U kunt het filter ook uitschakelen om te voorkomen dat bepaalde woorden in de chat verschijnen. Deze functie is alleen beschikbaar voor openbare streams en u kunt deze het beste verstandig gebruiken. De functie voor woordcensurering is een functie van een website die voortdurend wordt bijgewerkt.

Hoe schakel ik het filter voor grof taalgebruik uit?

Hoe schakel ik het Twitch-godslasteringfilter uit? Met deze functie kunt u aanstootgevende tekst of woorden voor uw chats verbergen. Je kunt het godslasteringfilter echter niet op je eigen kanaal gebruiken, tenzij je de kanaalmoderator of een medewerker bent. Als u geen moderator bent, kunt u deze functie op de server zelf uitschakelen.

Het goede nieuws is dat de service een wereldwijd filter voor verboden woorden heeft. Dit betekent dat het automatisch de meest voorkomende termen blokkeert. Om dit filter uit te schakelen, klikt u eenvoudig op het tandwielpictogram onder het venster. Van daaruit kunt u een lijst met andere chatfilters kiezen of uw eigen filters maken. U kunt ook de functie 'slang' gebruiken om uw chats te filteren. Deze functie is vooral handig voor mensen die jargonwoorden en niet-Engelse woorden gebruiken.

Je kunt het filter ook uitschakelen door naar de instellingen op de Twitch-website te gaan. Met het filter kunt u de standaardinstellingen wijzigen en naar behoefte in- of uitschakelen. In het geval van een 'jargon'-filter, kunt u de taalinstellingen aanpassen aan uw smaak. Op deze manier kun je vol vertrouwen met je vrienden spelen zonder je zorgen te hoeven maken dat iemand je zal aangeven wegens ongepast taalgebruik.

Hoe zet ik vloeken aan op twitch?

Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe je het godslasteringfilter op Twitch kunt uitschakelen. Als u dit nog niet heeft gedaan, kunt u deze instelling wijzigen als u momenteel problemen ondervindt. Ga in het gedeelte Instellingen van je Twitch-account naar 'Algemeen' en klik op 'Profaniteitsfilter'. In dit gedeelte kun je, indien nodig, de taal en regio van je kanaal wijzigen.

Je kunt er ook voor kiezen om handmatig verboden termen in je chat toe te voegen of te verwijderen. Als u meer woorden wilt toestaan, kunt u het filter instellen op het hoogste niveau. Door op het tandwielpictogram te klikken, kunt u ook selecteren of u specifieke woorden en woordgroepen wilt toestaan ​​of weigeren. Vergeet echter niet het vakje naast het verboden woord aan te vinken. Anders blokkeert het filter de hele chat en krijg je veel spammeldingen.

Het filter censureert ook bepaalde woorden, die voor sommige mensen aanstootgevend kunnen zijn. Het filter geeft dergelijke woorden aan met sterretjes. Als uw taal schadelijk is voor anderen, wordt u hoogstwaarschijnlijk gerapporteerd en verbannen van Twitch. Of je ervoor kiest om het filter in of uit te schakelen, is aan jou, maar je moet ervoor zorgen dat het geen invloed heeft op je stream of de inhoud die je deelt.

Hoe verander ik mijn chatfilter op Twitch?

Om ervoor te zorgen dat je berichten schoon en vrij van godslastering blijven, kun je het filter voor grof taalgebruik in- of uitschakelen voor een specifieke chat of een specifiek kanaal. Het godslasteringfilter verwijdert alle berichten die verboden woorden of zinsdelen bevatten. Deze optie is beschikbaar voor zowel kanalen als individuele chats, maar je kunt deze alleen inschakelen voor je eigen kanaal als je een moderator bent. Zie het gedeelte hieronder voor instructies.

De eerste stap om een ​​chatfilter in of uit te schakelen, is door je streampagina te openen en naar het tabblad Chatten te gaan. Klik op het tandwielpictogram, dat zich direct onder het chattabblad bevindt. Klik vervolgens op het tabblad Chatfilters. Selecteer vervolgens het filter waarop u de filters wilt toepassen. Klik vervolgens op "OK" om uw wijzigingen toe te passen. Zodra u dit heeft gedaan, ziet u een pauze in de chat wanneer u met de muis over het tabblad beweegt.

Een andere manier om beledigend gebabbel te voorkomen, is door bepaalde accounts te verbannen. Het gebruik van het chatfilter op Twitch kan voorkomen dat trollen haatdragende taal verspreiden. Vervolgens kunt u kiezen welke soorten berichten zijn toegestaan ​​en welke zijn geblokkeerd. Bovendien kunt u selecteren wie u wilt laten chatten en uitsluiten van uw lijst. Het chatfilter kan van de ene op de andere dag worden gewijzigd. U kunt telefoonverificatie inschakelen via Instellingen of het Dashboard. U kunt ook specifieke gebruikers selecteren om te filteren.

Wat is een godslasteringfilter?

Een godslasteringfilter op Twitch is een functie die voorkomt dat content met bepaalde woorden op de site wordt weergegeven. U kunt deze functie uitschakelen door uw instellingen te wijzigen. Als je bijvoorbeeld in een bepaalde regio woont en geen toegang hebt tot bepaalde talen, kun je de optie 'Volledig godslasteringfilter inschakelen' uitschakelen. Anders verschijnt het filter voor elke video en elk kanaal.

Om deze functie te activeren, ga je naar je Twitch-profiel en log je in. Selecteer de livestream waar je de instellingen voor godslastering wilt bewerken. Deze instelling wordt toegepast op alle toekomstige livestreams. Om de instellingen te bewerken, klikt u op "Chatinstellingen" onder het chatvenster. Klik op "Mijn voorkeuren" om de optie te vinden. Kies daar eenmaal "Godslastering Filter" en vervolgens "Chat" opties.

Hoe schakel je godslasteringfilter in bedrock uit?

Als je je afvraagt ​​hoe je het godslasteringfilter op Twitch kunt uitschakelen, lees dan dit. Met Twitch-chat kun je het uitschakelen om te voorkomen dat anderen berichten plaatsen die scheldwoorden of andere aanstootgevende taal bevatten. Deze functie werkt echter niet op je eigen kanaal, dus als je een moderator bent, kun je deze niet gebruiken.

Als u Windows 10 gebruikt, kunt u het filter verwijderen door deze stappen te volgen. Onthoud dat het filter alleen op u van invloed is en dat andere gebruikers gecensureerde woorden nog steeds als sterretjes zullen zien. Dit filter werd van kracht na de Better Together-update en de game ging ervan uit dat sommige woorden godslasterlijk waren. Als je het spel echter wilt blijven gebruiken, kun je het uitschakelen door het vakje "Filteren inschakelen" uit te schakelen.

Hoe schakel ik gecensureerde chat Valorant uit?

Er zijn veel verschillende manieren om uw Valorant-chat te uncensureren, en een van de handigste is om het taalfilter uit te schakelen. Zoals je kunt zien, heeft Valorant veel censuur om de community zo veilig mogelijk te houden, maar je kunt de chat altijd uncensureren om ervoor te zorgen dat je nog steeds vrijuit kunt spreken. Hieronder staan ​​de verschillende manieren om dat te doen.

In-game chat is een essentieel onderdeel van online multiplayer-games, van onzin praten tot coördinatie. Hoewel elk IP-adres een wereldwijde chatfunctie heeft, heeft Valorant zijn eigen unieke commando's en vereisten. U moet ervoor zorgen dat u deze volgt om misbruik te voorkomen. Volg de onderstaande instructies om de gecensureerde chat uit te schakelen. Om de chatmodus uit te schakelen, logt u eerst in op uw Valorant-account.

Zoek vervolgens naar 'moderatie' onder instellingen. Een gecensureerd chatgedeelte betekent dat bepaalde woorden als potentieel aanstootgevend worden beschouwd. Wanneer een woord is gemarkeerd, wordt het gecensureerd, dus je moet oppassen voor een paar sterretjes in je conversatie. Je kunt ook spelers rapporteren van wie het taalgebruik beledigend of giftig is. Als je iemand iets ziet zeggen waar je het niet mee eens bent, wordt je waarschijnlijk gerapporteerd en verbannen.

Hoe schakel ik het godslasteringfilter op Twitch uit? (2024)

FAQs

Wat is een raid op Twitch? ›

Using Raids, any creator (regardless of Affiliate or Partner status) can send viewers over to another channel after a stream. Raiding can be a great way to make connections and network with other broadcasters by sharing audiences and growing your communities.

Welke leeftijd Twitch? ›

Als u tussen de 13 en 18 jaar oud bent (of tussen de 13 en de leeftijd van wettelijke meerderjarigheid in het rechtsgebied waar u verblijft), mag u de Twitch-diensten alleen gebruiken onder supervisie van een ouder of wettelijk voogd als deze ermee akkoord gaat gebonden te zijn door deze Gebruiksvoorwaarden.

Wat is VOD Twitch? ›

A VOD (Video on Demand) is an archive of content previously streamed live on Twitch. Utilizing VODs can help grow your channel and also allow your community to watch content they may have missed otherwise.

Hoe zet je bits aan op Twitch? ›

Als een kijker cheert, verschijnen er bewegende bitjuweelemotes, cheermotes (bewegende versies van populaire emotes) of aangepaste cheermotes (voor partners) in de chat. Je ontvangt $0,01 voor elke bit die wordt gebruikt in je chat. Bits kunnen ook worden gebruikt in bepaalde extensies voor je kanaalpagina.

Hoeveel procent krijgt Twitch? ›

Momenteel krijgen de grootste Partner-streamers op het platform 70 procent van dat abonnementsgeld. De overige 30 procent gaat naar Twitch.

Wat is de snelste RAID? ›

RAID 10 - Nested RAID

Je combineert de snelheid van striping met de veiligheid van mirroring. Dit is de veiligste en snelste methode maar ook de duurste.

Hoe heette Twitch vroeger? ›

Twitch wordt beheerd door Twitch Interactive, een dochteronderneming van Amazon.com, Inc. Het werd in juni 2011 geïntroduceerd als een spin-off van het algemene streamingplatform Justin.tv .

Hoeveel mensen hebben Twitch? ›

Twitch is een online video- en chatplatform dat zich sinds 2011 focust op het (live)streamen van video's met een interactieve chat. Het platform heeft wereldwijd meer dan 21,5 miljoen bezoekers per dag.

Wie heeft streamers bedacht? ›

The Streamers is een gelegenheidsband van bekende Nederlandse artiesten. De band is tijdens de coronapandemie in 2021 opgericht door Guus Meeuwis en Kraantje Pappie, die al snel gezelschap kregen van manager Frank Lammers.

Hoeveel streams bij de streamers? ›

The Streamers bedacht aan keukentafel Guus Meeuwis

Met de vier livestreams vanuit Carré Amsterdam, de tuin van Paleis Noordeinde, De Kuip en De Efteling werden al 7,5 miljoen (!) mensen bereikt.

Wat is de afkorting VOD? ›

De afkorting VOD staat voor Video On Demand, waarbij consumenten films, tv-series en tv-uitzendingen kunnen bekijken wanneer het hen uitkomt.

Wat heb je nodig om te streamen op Twitch? ›

Om games live te streamen en van commentaar te voorzien, heb je een webcam (bij voorkeur minstens in HD-kwaliteit), een microfoon en een koptelefoon nodig. Als alternatief kun je een headset gebruiken voor live streaming.

Hoeveel kost 1 bit? ›

BIT naar EUR
AmountVandaag om 19:45
1 BIT€ 0,50
5 BIT€ 2,51
10 BIT€ 5,02
50 BIT€ 25,09
4 more rows

Hoeveel krijgt een streamer per bit? ›

Deze functie laat kijkers bepaalde emoji, oftewel Bits, kopen in hun eigen valuta. Die kunnen zij vervolgens in de chat gebruiken. Doen zij dit, dan krijgt de streamer 1 cent voor elke gebruikte Bit.

Hoeveel is 1500 bits op Twitch? ›

Twitch Bits to USD Conversion
BitsDollars
1000$10.00
1500$15.00
2000$20.00
2500$25.00
21 more rows

Wat is RAID en hoe werkt het? ›

RAID staat voor " Redundant Array of Independent Disks" en het concept gebruikt in een RAID-systeem zorgt dat de gegevens over meer harde schijven worden verdeeld, op meer dan één schijf worden opgeslagen, of beide, ten behoeve van snelheidswinst en/of beveiliging tegen gegevensverlies.

Wat doet RAID? ›

RAID, wat staat voor Redundant Array of Independent Disks, verdeelt de I/O-bewerkingen over meerdere drives om gebruikers bepaalde voordelen te bieden, allemaal binnen een enkel systeem.

Waar staat RAID voor? ›

RAID (Redundant Array of Independent Disks) is een gegevensopslagtechnologie waarmee meerdere schijven in een enkele opslagruimte kunnen worden gecombineerd.

Wat betekent een RAID? ›

RAID is een afkorting voor Redundant Array of Independent Disks en is een technologie waarmee je harde schijven een bepaalde functie toewijst. Met RAID zorg je voor opslag op verschillende harde schijven.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kerri Lueilwitz

Last Updated:

Views: 6199

Rating: 4.7 / 5 (47 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kerri Lueilwitz

Birthday: 1992-10-31

Address: Suite 878 3699 Chantelle Roads, Colebury, NC 68599

Phone: +6111989609516

Job: Chief Farming Manager

Hobby: Mycology, Stone skipping, Dowsing, Whittling, Taxidermy, Sand art, Roller skating

Introduction: My name is Kerri Lueilwitz, I am a courageous, gentle, quaint, thankful, outstanding, brave, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.