Hier is elke schattenhamsterkaartlocatie in Assassin's Creed Valhalla (2024)

Vraagt u zich af waar u de Treasure Hamard -kaartlocaties in AC Valhalla kunt vinden?Je zult deze bezoeken rond zowel Engeland als Noorwegen vinden, en het vinden van ze zal je belonen met cosmetische beloningen zoals tatoeages of longship -aanpassingen.Perfect als je in stijl wilt varen - of als je een completist bent die gewoon graag alles verzamelt.

Er zijn twee doelstellingen als u al deze schatten wilt vinden.Eerst moet je de aanwijzing vinden en vervolgens uitwerken waar precies de schat verbergt.Nadat u de aanwijzing hebt gevonden, moet u uw inventaris controleren om te zien wat deze bevat.Dit is meestal een notitie of grof getrokken kaart.Dit blijft in uw inventaris totdat u de schat vindt.

Er zijn er in totaal 20 te vinden, dus als je klaar bent, lees dan verder om te ontdekken waar je elke AC Valhalla Treasure Hamard Map -locatie kunt vinden en waar ze naartoe leiden.

AC Valhalla Treasure Hamard Map Locaties en oplossingen

Grantebridgescire

Afbeelding

1

van

2

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (1)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (2)

Aanwijzing

Je vindt de aanwijzing bovenaan de ruïnes van Besuncen Tower, ten zuiden van Ravensthorpe.Klim naar de top van de toren en zoek het standbeeld daar.De aanwijzing voor deze schatkamermaat staat bovenop het standbeeld.

Controleer nu uw inventaris om de notitie te vinden die leest:

Liefste Hilda,

Pagan duivels hebben het hart van Grantebridgescire getroffen.Gelukkig zag je broer ze op de grote ouse voordat hun horde de stadsmuren van Grantebridge belegerde.

Ik ben oud, dus ik kan niet te ver afdwalen van onze vishut in de buurt van de zuidelijke poort van de stad.Ik zal onze rijkdom in de bron achter het huis verbergen, aan de voet van de gebogen boom.Maak je geen zorgen, ik ben misschien onhandig, maar ik kan nog steeds een put bedienen!

-Jouw vader, echbert

Afbeelding

1

van

3

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (3)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (4)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (5)

Oplossing

Volgens de opmerking van Echbert bevindt de schat zich ergens in de buurt van de zuidelijke poort van Grantebridge, zo snel reizen daar.Kijk vervolgens naar rechts en je ziet een hut buiten de poort van de stad, en een gebogen boom is duidelijk zichtbaar precies rechts daarvan.

Ga naar de basis van de boom om er een bedekking naast te vinden.Breek de houten lege plekken en val naar beneden om het Snakebite -schema (Hull) te ontvangen voor uw longship.

Ledecetrescire

Afbeelding

1

van

2

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (6)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (7)

Aanwijzing

Je kunt dit vinden in een grot in Venonis, ten westen van Ravensthorpe.Er is hier een synchronisatiepunt, dus gebruik dat om te verminderen tijdens de reistijd.Ga naar de rivier en vind de stenen loopbrug, dicht bij de rand van het water.Je bent op zoek naar een tunnelingang.

Eenmaal gelegen, ga de tunnel af en sla rechtsaf en breek vervolgens enkele dozen om een kruipruimte te onthullen.Schuif erdoorheen en je zult de aanwijzing vinden voor deze schatbam bovenop een graf.

Controleer uw inventaris om de kaart te vinden die u zojuist hebt opgehaald, hieronder afgebeeld:

Afbeelding

1

van

3

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (8)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (9)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (10)

Oplossing

Als je de kaart goed bekijkt en deze vergelijkt met de kaart van Ledecestrescire, zul je merken dat de vorm aan de rechterkant hetzelfde is als het land dat wordt omsloten door de rivier, met Venonis in het zuiden.De kaart geeft ook aan dat de schat zich net ten noorden van Venonis bevindt, dus ga daar nu heen.

Je zult snel de enorme rotsformatie hier zien, en je kunt de schat aan de oostkant ervan vinden, dicht bij een kleine boom.Plunder de schat om het Snakebite -schema (Shields) te ontvangen, ook voor uw langship.

East Anglia

Afbeelding

1

van

2

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (11)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (12)

Aanwijzing

Je vindt deze aanwijzing op Edmund's Hope, net ten oosten van Beodoricsworth.Er is hier een synchronisatiepunt voor gemakkelijke toegang.Ga naar de toren op grondniveau en kijk omhoog om een ladder te zien.Schiet het neer met een pijl en klim omhoog naar de volgende verdieping.

Zoek een notitie en een sleutel in de buurt van een lichaam hier.Plunder de sleutel en lees de notitie:

Ik heb een Saksische smeken gemaakt voor het lieve geschenk van de dood voor deze kennis.Er is een grote schat verborgen in de buurt van de kerk.De manier is gesloten, maar ik heb de sleutel.Vertel de Jarl dat ik zal terugkeren met de grootste buit.

Ga terug buiten de toren en je moet een klein gebouw voor je opmerken.Gebruik de sleutel om het te ontgrendelen en verzamel de schattenbroamaanwijzing van de tafel binnen.

Afbeelding

1

van

3

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (13)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (14)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (15)

Oplossing

Bekijk de kaart in uw inventaris en zoek naar overeenkomsten op de East Anglia -kaart.De locatie ligt ten oosten van Northwic naar de kust, dus ga daar nu heen.Je vindt een paar Romeinse ruïnes en een paar wilde zwijnen als je daar aankomt.

De schat bevindt zich in het cirkelvormige gebied, voor de drie beelden.Boot het om het Snakebite -schema (staartstuk) te ontvangen voor uw langship.

Oxenefordscire

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (16)

Aanwijzing

Deze aanwijzing bevindt zich in een grot in Eaton Barn, ten zuidwesten van Buckingham.Je moet de explosieve potten in de buurt gebruiken om de blokkade naar de ingang af te breken.Ga door de tunnel totdat u een grote grot met een standbeeld bereikt.

Kijk links van het standbeeld om een beweegbare rots te vinden: verschuiv dit zodat u toegang hebt tot de kamer daarachter.De aanwijzing wacht op je op de tafel van binnen.Controleer uw inventaris om te ontdekken dat de notitie luidt:

In de zuidelijke heidenen van Oxenefordscire is er een enorme weide.Het vee fungeert als mijn beschermer.Ze neuriën en havigen de slechte demonen weg.Vind de bijzondere boom die zijn schaduw op de kleine ruïne werpt.Je kunt me vinden waar de wateren vroeger renden.De verloren glans van zijn wavelets schijnt nog steeds in mij.

Afbeelding

1

van

3

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (17)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (18)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (19)

Oplossing

Als u uw kaart opent en naar het zuiden van Oxenefordscire kijkt, ziet u een grote open ruimte.De eenvoudigste manier om de juiste locatie te vinden, is door naar het midden van die ruimte te gaan en uit te kijken naar de grootste boom die u kunt vinden.Er moeten ook veel schapen en koeien in de buurt zijn.

Je vindt de ruïnes van een oud huisje naast de juiste boom, samen met een overdekte put.Gebruik een pijl om het hout te breken dat de put bedekt en neer te zetten om het slangenbite -schema (boegbeeld) voor uw longship te ontvangen.

Het bos

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (20)

Aanwijzing

Deze kaart bevindt zich in het zuidelijke deel van Oxenefordscire, in plaats van de stad Lunden zelf.Kijk naar de noordelijke rand van het dorp Hammeham om een put te vinden die is aan boord gegaan.Breek de hoes en val naar beneden om hier de Lunden Hamard -kaart op te halen.

Afbeelding

1

van

3

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (21)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (22)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (23)

Oplossing

De kaart toont een reeks bogen, en er zijn tal van Romeinse ruïnes die bij dat beeld in de directe omgeving passen.De naam van de kaart is misleidend - in plaats van naar het zuiden te gaan richting Lunden, draai en ga naar de bogen die je gewoon in het noordoosten kunt maken.Volg het naar het noorden totdat je het einde bereikt.

Eenmaal daar, zoek nogmaals naar de ruïnes van een klein gebouw, net in het noorden.Inzoomen op uw kaart kan helpen naarmate de positie van de muur van bogen duidelijk wordt.Plunder de schat op het gras in de ruïnes om de speki -symboolschema (hoofd) tatoeage te ontvangen.

Sciropescire

Afbeelding

1

van

2

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (24)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (25)

Aanwijzing

Deze kaart bevindt zich op het synchronisatiepunt bij Hill Gate Remnants, net ten zuidwesten van Wenlocan Abbey.Fast Travel hier en maak een sprong in het geloof om het grondniveau te bereiken.Ga je weg in de toren en zoek naar het net van puin dat onder een platform binnen is opgehangen.Gebruik een pijl om deze te laten vallen.

Ga nu naar beneden in het gat gemaakt door het puin en gebruik de kruipruimte onderaan om een donkere en stoffige bibliotheek te vinden.U vindt de kaart op een tabel direct voor waar u bent binnengekomen.

Afbeelding

1

van

3

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (26)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (27)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (28)

Oplossing

De kaart wijst naar Caustow Castle, gelegen in de zuidwestelijke hoek van Sciropescire.En meer specifiek, naar het meer in de buurt.Ga naar de grootste van de twee meren en degene die het meest lijkt op de vorm in de afbeelding van de kaart.

Eenmaal hier, duik in het meer en kijk rond naar de veelbetaalde witte gloed.Plunder de schat om de Vidarr Scheme (Head) Tattoo te ontvangen.

Cent

Afbeelding

1

van

2

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (29)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (30)

Aanwijzing

Deze kaart bevindt zich op de Dover Pharoahs.Het ligt aan de zuidkust, net ten oosten van Folcanstan.Als je er eenmaal bent, beklim je de toren om het hoogste punt te bereiken en de kaart is te vinden op een kleine houten plank.

Afbeelding

1

van

3

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (31)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (32)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (33)

Oplossing

De kaart toont een tekening van een slang.Als je je eigen kaart opent en op cent inzoomt, zul je de vorm van een slang ten westen van Folcanstan opmerken.De aanwijzing wijst naar de kop van de slang, dus ga naar het meest noordelijke deel.

De schat kan in het begin een beetje moeilijk te herkennen zijn vanwege al het krijt.Het bevindt zich eigenlijk naast een stapel kleine rotsen op het rechteroog van de slang.Wees voorzichtig als hier ook echte slangen bezaaid zijn.Plunder de schat om het speki -symboolschema (terug) tatoeage te ontvangen.

Essexe

Afbeelding

1

van

2

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (34)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (35)

Aanwijzing

Deze aanwijzing bevindt zich in de kerk van Sancta Helena in de noordwestelijke hoek van Colcestre.Als je hiermee kunt gaan, kan het een beetje lastig zijn, afhankelijk van je tandwielniveau.Gebruik het gezicht van je Odin om de sleutel in de kerk te vinden en zoek naar een beweegbare boekenplank in de buurt - naast enkele blauwe bloemen waarin je je kunt verbergen.

Verplaats de plank en schiet het gebrandschilderde glazen raam erachter en verzamel de sleutel vervolgens van de tafel binnen.Ga vervolgens naar de kerk en ontgrendel de deur naar de toren.Gebruik hier de beweegbare planken om de ladder hierboven te bereiken en schiet de volgende ladder neer om te blijven klimmen.Je vindt de aanwijzing helemaal bovenaan, onder een klein raam.Er staat:

In het zuiden van Essexe moeten je ogen zich wegleiden van de toren gebouwd door Romeinse reuzen, door de groene vacht van de natuur, een heilige markering gemaakt door drie huiden bomen in een plantencirkel.

Afbeelding

1

van

3

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (36)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (37)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (38)

Oplossing

Ga naar de rivier gelegen aan de zuidelijke grens van Essexe, ten westen van Wulfaswic.Deze is vrij moeilijk te herkennen, maar kijk uit naar een aanzienlijke ruïne dicht bij de rivier.

Je zou drie bomen rechtstreeks naar rechts moeten zien, en de schat bevindt zich in het midden van een cirkel van roze bloemen.Plunder het item om het Huginn Call -schema (Hull) te ontvangen voor uw longship.

Lincolnscire

Afbeelding

1

van

2

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (39)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (40)

Aanwijzing

Deze kaart is te vinden in het verwoeste dorp Whisby, gelegen aan de oostkant van het kleine meer ten zuidoosten van het synchronisatiepunt.Je moet de sleutel aan de rand van het water vinden - gebruik je Odin's zicht om het te lokaliseren - maar kijk uit voor bewakers in de buurt.

De aanwijzing bevindt zich in het gebouw dat het dichtst bij het meer ligt.Ontgrendel de deur en vind de aanwijzing op een kleine tafel erin.Er staat:

Ten oosten van Lincolnscire, in de baard van Skegi, ligt er een stuk kust los van de boze zee.Uit mijn bewakingstoren waarin ik mijn liefste eigendommen ligt, waak ik over dit land en bewaak ik tegen de invasie van de barbaren die nooit ophouden.Deze schat bezit de laatste relikwieën van het koninkrijk Lindsey, en ik zal het voor altijd verdedigen.

Afbeelding

1

van

3

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (41)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (42)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (43)

Oplossing

Zoek naar een groot meer aan de oostkust van Lincolnscire.Skegi's baard is de naam van het grote kampement hier en het is vijandig, maar als je naar de noordelijke rand kijkt, zie je een verwoeste toren.

U hoeft het kampement niet in te gaan om het te bereiken, dus rand rond om daar te komen.De schat bevindt zich bovenaan de toren.Boot het om het speki -symboolschema (voor) tatoeage te ontvangen.

Suthsexe (Crawelie)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (44)

Aanwijzing

Deze kaart bevindt zich in een huis aan de zuidelijke rand van Crawlah.De stad is een wantrouwen en de deur aan de achterkant van het huis is uitgesloten.Je zou echter geen probleem moeten hebben om door de voordeur te lopen, zolang je maar de grote bewaker in de gaten houdt die graag patrouilleert.

Eenmaal binnen kunt u de kaart op een tafel vinden.

Afbeelding

1

van

3

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (45)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (46)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (47)

Oplossing

Het is echt niet duidelijk van de schets, maar het toont een waterval en een meer.Als je naar het zuiden van Crawlah gaat, vind je een reeks ondiepe meren en een kleine waterval.De kaart laat zien dat de schat hier bovenaan staat, dus klim je hier op de rotsen om de gloeiende schat te vinden.

Het kan vrij moeilijk te herkennen zijn vanwege alle bloemen.Kijk naar het kleine eiland van bloemen die vanaf de bovenkant van de waterval zijn teruggezet.Plunder de schat om de Huginn Call -schema (Back) Tattoo te ontvangen.

Suthsexe (Lair van Monk)

Afbeelding

1

van

2

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (48)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (49)

Aanwijzing

Deze aanwijzing ligt dicht bij de westelijke grens van Suthsexe, bijna direct ten westen van Lunden.U bent op zoek naar een klein huis vlak bij de hoofdweg.De aanwijzing wordt binnen gevonden, op een lage tafel in de hoek.

De aanwijzing leest:

In de noordelijke en westelijke hoek van Suthsexe ligt onder de oudste boom in Chertsey Abbey mijn glorie-rijkdom.

Een herdenkingssteen is gesplitst, terwijl de bliksem deze schat trof zodra het daar werd begraven om het te verlichten met Gods licht.

Afbeelding

1

van

3

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (50)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (51)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (52)

Oplossing

Na de notitie bevindt Chertsey Abbey zich net in het noorden - de noordwestelijke hoek van Suthsexe - dus ga daarheen en zoek een oude boom.Het is gemakkelijk te herkennen, want het is de grootste boom in het gebied.De grafsteen 'split' is echter klein, dus zoek gewoon naar de witte buitglow in het gras rond de stam van de boom.

Pak dit op om de Cross Face Scheme (Head) Tattoo te ontvangen.

SuthSexe (Heks huis)

Afbeelding

1

van

2

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (53)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (54)

Aanwijzing

Deze kaart bevindt zich in een ander huis, dit keer verder naar het zuiden.Het huis van de heks is net ten westen van Guildford te vinden.De kaart bevindt zich op een plank van binnen, maar je moet op een dichtgetimmerde kruipruimte schieten om binnen te komen - het is aan de andere kant van het huis aan de deur.

Wees voorzichtig als je het gaat ophalen, omdat het huis vol gif is.Je fakkel uitrusten zodra je binnen bent, zou het moeten verdrijven.

Afbeelding

1

van

3

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (55)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (56)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (57)

Oplossing

De kaart toont een foto van een man, en als je hebt verkennen in Suthsexe, heb je misschien het krijtfiguur opgemerkt aan de oostkant van de regio.Het ligt ten zuiden van Croindene en je kunt er gewoon uit komen als je op de kaart inzoomt.

De schat bevindt zich onder de rechterarm van de krijtfiguur.Boot het om de Huginn Call Scheme (Front) Tattoo te ontvangen.

Glendeecestrescire

Afbeelding

1

van

2

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (58)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (59)

Aanwijzing

Deze kaart is te vinden net ten noordoosten van het synchronisatiepunt, in het midden van GlowCestrescire.Het is in een klein hout en je zult een standbeeld vinden in het midden van een cirkelvormige vijver.Klim op de hand van het standbeeld om de kaart op te halen.

Afbeelding

1

van

3

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (60)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (61)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (62)

Oplossing

De kaart komt overeen met de vorm van de regio GlowCestrescire, dus ga naar de noordwestelijke hoek.Je vindt hier verschillende stenen cirkels genaamd Maen Ceti.

Zoek naar de boom in het midden van de onderste stenen cirkel en laat vallen onder de stenen plaat die ernaar kruist.Je zou hier een beweegbaar blok moeten vinden.Trek het naar je toe en je zult deze schat in de nis vinden.Pak het op om het SEER -schema (Hull) te ontvangen voor uw longship.

Wincestre (seminarie)

Afbeelding

1

van

2

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (63)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (64)

Aanwijzing

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze kaart te vinden in het Wincestre Seminary -gebouw in het zuiden van de stad.Klim op het dak en zoek naar een glas -in -loodraam dat je kunt schieten.Laat door en haal de kaart op uit een onderstaande tabel.

Afbeelding

1

van

3

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (65)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (66)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (67)

Wincestre Seminary Treasure Hamerdoplossing

De kaart toont een redelijk vreselijke tekening van een paard, maar dit vertegenwoordigt het witte paard in North Hamtunscire, net ten zuiden van Glowecestre.

Zodra je het hebt gevonden, kijk je in de richting waarin de staart van het paard wijst en je ziet een vreemd gevormde heuvel.De schat zit daar in een kleine stenen cirkel.Boot het om het SEER -schema (boegbeeld) te ontvangen voor uw longship.

Wincestre (Bishopric)

Afbeelding

1

van

2

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (68)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (69)

Aanwijzing

Deze kaart bevindt zich aan de oostkant van de stad en bevindt zich in een zwaar bewaakt gebouw.Je beste gok is om de stadsmuur te beklimmen, uitkijken voor bewakers die hier patrouilleren.Het gebouw waarnaar je op zoek bent, heeft één bewaker gepost aan de deur het dichtst bij de muur.Haal hem eruit dan het gebouw binnen en klim op de tweede verdieping.

Zoek naar een deur bedekt met planken en breken hier doorheen om de kaart te vinden.Je kunt bij de deur op deze verdieping vertrekken, die je op het dak bij de muur brengt.

Afbeelding

1

van

3

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (70)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (71)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (72)

Oplossing

De kaart toont het eiland van wiht, het eiland ten zuiden van Wincestre.Ga de locatie op de kaart af om een verzameling grote stenen te vinden.De schat die je zoekt is op het gras tussen hen.Haal het op om het SEER -schema (Shields) op te halen voor uw longship.

Hamtunscire

Afbeelding

1

van

2

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (73)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (74)

Aanwijzing

Deze kaart is te vinden in het dorp Fearnhamme, dicht bij de oostelijke grens van Hamtunscire.Zoek naar het grootste gebouw hier - het is moeilijk te missen omdat het het enorme stenen gebouw is zonder riet op het dak.Het is ook een beperkt gebied, dus wees voorzichtig.

Je kunt het beste op de zijkant klimmen en op zoek gaan naar een zak puin die je kunt neerschieten om de planken hieronder te breken.Het is aan het einde waar de bomen overhangen, dus gebruik het zicht van je Odin als je moeite hebt om het te vinden.Zodra dat is geregeld voor vervolgkeuzelijst en het gat binnengaat dat je zojuist hebt gemaakt.De kaart staat hier op een plank.Er staat:

In het zuiden en westelijke hoek van Hamtunscire, verloren in Wishtman's Wood, rende ik uit de duivel met mijn rijkdom.Vermoeid als een jachthond, de duisternis van de bomen die rillingen in mijn wervelkolom sturen, een eindeloze mist die mijn visie vertroebelt, een boom van heilig rood, geplaatst door de Heilige Geest en gemarkeerd met het bloed van Christus: hier.Ik betaalde mijn goddelijke commissies, ik gaf mijn rijkdom aan het oude reliekschrijn en de Heer groeide mijn vergoedingen.

Afbeelding

1

van

3

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (75)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (76)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (77)

Oplossing

De schat ligt in het bos, ten zuidwesten van Wincestre en ten noorden van Werham.Je bent op zoek naar een kleine vijver en een boom met rode bladeren stond ernaast.De schat is te vinden in het gras naast de boom.Boot het om de Warrior Tears Scheme (Head) Tattoo te ontvangen.

Jorvik

Afbeelding

1

van

2

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (78)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (79)

Aanwijzing

U kunt deze aanwijzing vinden die zich dicht bij het noordelijke synchronisatiepunt in Jorvik bevindt.De locatie is de minster en u moet via een open venster binnenkomen.Laat vanaf de toren de reeks daken vallen totdat je de ene naast de vierkante binnenplaats bereikt.Als u tegenover de toren kijkt, bevindt het open venster zich aan de rechterkant.

Sla vanaf het raam rechtsaf en volg de doorgang de trap af naar de begane grond.Ga onderaan rechtsaf en dan opnieuw rechts om een beweegbare set planken te vinden.Trek ze uit de weg en volg de doorgang om deze aanwijzing op een tafel aan het einde te vinden.Er staat:

Vanaf de top van de rust van Forsetit zie je een dame die aan de zuidelijke grens van Jorvik staat, kijkend naar de rivierdag en nacht.De schat wordt beschermd door haar getrainde oog.Ze is gezegend, eeuwig loyaal aan de overblijfselen van verloren heiligen.

Afbeelding

1

van

3

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (80)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (81)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (82)

Oplossing

Ga naar de zuidelijke rand van Jorvik en vind het standbeeld waarmee de rivier wordt gericht.Als u het synchronisatiepunt naar het zuiden gebruikt, springt u in de hooiberg en loopt u naar het houten platform.Je ziet het standbeeld over de rivier voor je.

U kunt het touw hier gebruiken om het te bereiken.Klim het standbeeld op en haal de schat uit de kom die ze vasthoudt.Je ontvangt de Huginn Call Scheme (Head) Tattoo.

Eurvicscire

Afbeelding

1

van

2

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (83)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (84)

Aanwijzing

Je vindt deze kaart in de petuaria -ruïnes, ten zuidwesten van Jorvik.De ruïnes zijn enorm, dus het is moeilijk te missen.Deze aanwijzing bevindt zich op het gebouw, zittend op een houten kruk.

Afbeelding

1

van

3

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (85)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (86)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (87)

Oplossing

Als u uw kaart opent, ziet u dat de tekening het waterlichaam weergeeft, net ten zuiden van u.De schat bevindt zich net oost en over de rivier van waar uw huidige locatie.

Je vindt hier een redelijk intact gebouw, dus ga de voordeur in en ga door de binnenplaats achter.Zoek naar de vierkante vijver voor je en je zult de schat in het midden vinden.Boot dit om het SEER -schema (SAIL) te ontvangen voor uw langship.

Snotinghamscire

Afbeelding

1

van

2

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (88)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (89)

Aanwijzing

Deze aanwijzing is te vinden net ten noordoosten van Hemthorpe, in de noordelijke regio Snotinghamscire.De Romeinse ruïnes hier worden de verlaten bibliotheek genoemd en je zou een breekbare houten bedekking op de vloer moeten vinden.Gebruik een pijl om ze kwijt te raken en ga de tunnel af.

Kijk uit voor slangen hier en breek de potten naar links om een kruipruimte te onthullen.Schuif door en vind de aanwijzing op een tafel.Er staat:

Mijn irisatie is verhuisd van het bisdom.Ten zuiden van Snotinghamscire kun je me vinden.Ga gewoon in het oog van het bos, Minninglow.Kijk voorbij de top van de heuvel.Je zult me in een hinderlaag vinden door een familie van bomen.Daar blijft mijn glans blijven hangen.

De stem van Saint Eanfleda

Afbeelding

1

van

3

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (90)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (91)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (92)

Oplossing

Het zuiden van Snotinghamscire is behoorlijk vaag, maar als je net ten westen van Repton zoekt, vind je de locatie van Minninglow.Er is hier een cirkel met bomen en je zult de schat op de grond vinden, naast een put.Boot het om het SEER -schema (staartstukje) te ontvangen voor uw langship.

Rygjafylke (Noorwegen)

Afbeelding

1

van

2

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (93)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (94)

Aanwijzing

Deze aanwijzing bevindt zich in het fort van Kjotve in Noorwegen.Het ligt ten noordoosten van de belangrijkste nederzetting van Fornburg en aan het einde van een inlaat.Het is een wantrouwengebied en de aanwijzing bevindt zich hier in een van de huizen.

De eenvoudigste manier om het te krijgen is om de kleine stroom links van de hoofddokken op te gaan.Je zou een watermolen vooruit moeten zien, boven een kleine waterval.Klim hier omhoog en loop rond het gebouw aan de rechterkant totdat je een open deur vindt.Eenmaal binnen vindt u deze aanwijzing op een tafel.Er staat:

Jagers of Silver-Glory!Ten westen van Alrekstad zal de schat je uit Torghatten rock's oog bekijken.Betrek zijn blik en oogst deze beloning.

Afbeelding

1

van

3

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (95)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (96)

Here's every Treasure Hoard map location in Assassin's Creed Valhalla (97)

Oplossing

Deze aanwijzing is op verschillende manieren misleidend.Ten eerste bevindt de schat zich in Hordafylke in het noorden, en het ligt niet ten oosten van het dorp Alrekstad, het is eigenlijk op het grote eiland in het westen.

De schat is daar net ten zuidwesten van het synchronisatiepunt te vinden.Ga naar beneden de zeer steile klifgezicht om de bodem te bereiken.Je zult een enorme tunnel achter je zien, dus ga naar het einde om de schat te vinden.Boot het om het Snakebite -schema (SAIL) te ontvangen voor uw langship.

  • AC Valhalla rijkdom:Snel rijk worden
  • AC Valhalla -kaart:Alle belangrijke bestemmingen
  • AC Valhalla Armor:Het beste wat je kunt vinden
Hier is elke schattenhamsterkaartlocatie in Assassin's Creed Valhalla (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated:

Views: 6120

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.