De beste gratis SVG -bestanden voor Cricut & Silhouette - GRATIS CRICUT -afbeeldingen (2024)

Dit bericht bevat affiliatielinks.Als u deze links gebruikt om iets te kopen, kunnen we een commissie verdienen, maar het kost u niets.Bedankt!

*** Nieuwe bronnen toegevoegd in april 2021!We zijn altijd op zoek naar de beste gratis SVG -bestanden voor Cricut - laat het ons weten als we iets hebben gemist! ***

Waar kunnen we de beste gratis SVG -bestanden voor Cricut krijgen?

Ik deel mijn favoriete websites met gratis SVG's en gratis Cricut -afbeeldingen!

Veel van deze websites hebben honderden, of zelfs duizenden gratis ontwerpen beschikbaar om te downloaden in meerdere formaten!Of u nu gebruiktCricut,,Silhouetof anderesnijmachines, Er zijn duizenden gratis gesneden bestanden voor uw kleine bedrijf of doe -het -zelf -inspanningen!

Gratis SVG -bestanden voor Cricut

The Best Free SVG Files For Cricut & Silhouette - Free Cricut Images (1)

Na al uw geld te hebben uitgegeven aan snijmachines (deze freebies werken met een Cricut -machine of silhouetmachine), materialen en gereedschappen, we zijn allemaal blij te ontdekkenGeen tekort aan gratis SVG's.

Als we eerlijk zijn, zijn soms gratis dingen slecht!Maar het grote verschil hier is dat je kunt krijgenSVG's van hoge kwaliteit(en andere downloadtypen) voor absoluut niets (zelfs deStarbucks SVGhierboven afgebeeld)!Of u nu wilt om gepersonaliseerde geschenken, accenten voor het huisdecoratie of het herscheppen van werk van uw favoriete bloggers te maken. Het is niet nodig om uw SVG's te betalen.Wees geduldig en blijf graven totdat je precies vindt wat je wilt - geloof ons, het is er!

Een paar relevante tutorials om u te helpen met uw nieuwe freebies:

  • Hoe SVG's te uploaden naar Cricut Design Ruimte
  • Hoe lettertypen te uploaden om ruimte te ontwerpen

Laten we er nu op ingaan!

1. Design Bundels Freebies

The Best Free SVG Files For Cricut & Silhouette - Free Cricut Images (2)

Je moet uitcheckenDesign BundelsGratis gesneden bestanden hier- Er zijn zoveel geweldige bestanden dat het moeilijk is om te kiezen welke je eerst moet gebruiken!Al hun freebies kunnen zelfs sommigen met een commercieel gebruiksvergunning!

Zoals je in de banner hierboven zult zien, hebben ze:

  • Gratis SVG, DXF, EPS, PNG -bestanden
  • Gratis mockups, texturen, sjablonen en achtergronden
  • Royalty Free Images
  • Gratis printables

Hun freebie -aanbiedingen duren niet eeuwig, dus haal ze terwijl ze gratis zijn en blijf terug naar nieuw vrijgegeven gratis SVG's!Bijvoorbeeld ditzonnebloem split -laag monogramofgelaagde mandalazijn beide geweldige downloads terwijl ze gratis beschikbaar zijn!

De zustersite van designbundels isLettertype bundels, die ook een enorm scala hebbengratis ontwerplettertypen.

2. Creatieve Fabrica gratis SVG's

The Best Free SVG Files For Cricut & Silhouette - Free Cricut Images (3)

Er zijn een heleboel geweldigGratis SVG -bestanden voor ambachtenvanCreatieve Fabrica. Gebruik deze vrije SVG's voor vinyl, ijzer of karton.Dit zijn super stijlvolle ontwerpen die je t-shirts, baby onesies en kaarten laten knallen.

Ze hebben niet alleen gratis gesneden bestanden, maar veel gratis lettertypen en andere grafische ontwerpelementen -13.787 kwaliteit freebiesOp het moment van schrijven!

3. Dromen Tree 3D SVGS

The Best Free SVG Files For Cricut & Silhouette - Free Cricut Images (4)

Dromende boomheeft het beste assortiment vanZD SVGSvoor cricut en silhouet.Maak prachtige kaarten, dozen, bloemenarrangement en meer met deze ongelooflijke ontwerpbronnen.

Hier zijn enkele van de projecten die worden aangeboden:

  • Kaartvoorkeurszakken
  • truffelkasten
  • Mooie cadeau -tags

Het assortiment is echt zo mooi ... Ik moet er zelf in komen!Bekijk al hetGratis 3D svgs hier, maar zorg ervoor dat je ook de betaalde selectie bekijkt (als je graag verwonderlijk bent naar mooie dingen)!

4. Craftbundels gratis SVG -bestanden

The Best Free SVG Files For Cricut & Silhouette - Free Cricut Images (5)

Craftbundles.comis een geweldige bron voor gratis Cricut -ontwerpen.Er zijn veel echt mooie ontwerpen gratis, evenals enorme ambachtelijke bundels die je kunt kopen voor je ambachtelijke projecten.

Zie hunfreebies hier, beschikbaar in verschillende opties voor formaat (SVG, PNG, EPS, DXF -indeling).Al hun gratis gesneden bestanden worden geleverd met een volledige gratis commerciële licentie.

5. Love SVG gratis downloads

The Best Free SVG Files For Cricut & Silhouette - Free Cricut Images (6)

Hou van svgheeft een van deGrootste bibliotheken van gratis SVG Cut -bestandenBekend bij de vrouw - in totaal bijna 5000 van hen!Het is een van de allerbeste websites om gratis SVG -bestanden te krijgen voor Cricut, Silhouette en Brother Cut -projecten.

Ze hebben ook veel seizoensgebonden en vakantie -ontwerpen, dus het is de perfecte plek om te krijgen:

  • Gratis kerst -svgs
  • Gratis paas SVGS
  • Gratis Valentijnsdag SVGS
  • Gratis St. Patrick's Day SVGS
  • Gratis verjaardagsgebonden bestanden
  • Gratis val-, winter-, zomer- en lente -downloads
  • Gratis Moederdag SVGS en Free Father's Day SVGS

Ontdek alles wat u moet weten over licenties voor commercieel gebruik, enBekijk hier de Love SVG -winkel.

6. De hongerige JPEG SVG Freebies

The Best Free SVG Files For Cricut & Silhouette - Free Cricut Images (7)

De hongerige JPEGis een enorm populaire website voor gratis SVG -bestanden en lettertypen.Bekijk alleshun freebies hier.Gebruik de categorie -selector om te zoeken naar het type bestanden dat u wilt.

Ze bevatten:

  • Gratis SVG -bestanden voor ambachtslieden
  • Gratis afbeeldingen en JPG -afbeeldingen
  • Gratis lettertypen

7. Dus de gratis gesneden bestanden van Fontsy

The Best Free SVG Files For Cricut & Silhouette - Free Cricut Images (8)

Dus FontsyHeeft nog een groot aantal gratis DXF -bestanden voor silhouet en SVG's voor Cricut.

Je kunt hun ziengratis svgs en lettertypen hier, en bekijk ook hun 'bijna vrije' bereik.De selecties veranderen altijd, de freebies zijn niet voor altijd gratis en worden vaak vervangen door nieuwkomers!

8. Artixty freebies

The Best Free SVG Files For Cricut & Silhouette - Free Cricut Images (9)

ArtixtyHeeft veel geweldige freebies - vooral hun gratis lettertypen!Ze hebben er een paar die we nergens anders hebben gezien, waardoor ze een geweldige bron zijn.

Het is goed om te weten dat Artixty gericht is op het bieden van elementen van hoge kwaliteit specifiek aan grafische ontwerpers en fotografen - u kunt er zeker van zijn dat of het goed genoeg is voor de professionals, het goed genoeg voor u moet zijn!

9. Gratis mooie dingen voor jou!

The Best Free SVG Files For Cricut & Silhouette - Free Cricut Images (10)

Gratis mooie dingen voor joueen geweldig assortiment hebbenGratis mooie svgs hier!

Het zijn echt mooie gesneden bestanden die er geweldig uitzien op T -stukken, mokken, kaarten en al het andere.Unicorn Silhouettes, Mermaid Tails, Camper SVGS en we houden van de hij is opgestaan bloemen cross svg!

10. Caluya Design gratis SVG's

The Best Free SVG Files For Cricut & Silhouette - Free Cricut Images (11)

Caluya -ontwerpheeft een gigantische reeksGratis SVG-, PNG-, EPS- en DXF -bestanden.Het is een van de allerbeste gratis SVG -websites voor kwaliteit, nuttige en best uitziende ontwerpen.

Deze freebies zijn eigenlijk het soort gratis SVG dat je zou gebruiken.We krijgen de off-cuts niet gratis, we krijgen enkele van de best uitziende ontwerpen die er zijn!

Kijk ook uitDe Caluya Design Shop op Etsy.

11. The Pineapple Paper Co.

The Best Free SVG Files For Cricut & Silhouette - Free Cricut Images (12)

The Pineapple Paper Co.staan bekend om hun geweldigeGratis svg -downloads.De meeste van hen zijn eenvoudige tekst -svgs, maar de letterkeuzes en arrangementen zijn echt leuk.

Onder alle aangeboden freebies zijn er een paar geweldige gratis Harry Potter -svgs:

12. Simply Crafty SVG's

The Best Free SVG Files For Cricut & Silhouette - Free Cricut Images (13)

Gewoon sluwe SVG'sHeb een uniek assortiment 3D -gesneden bestanden voor Cricut, Silhouette,Zitting, en meer.

Ze hebben ook een geweldigebereik van freebiesOok aangeboden!Probeer vandaag een van de vele seizoensgebonden 3D SVG's.Er zijn Fall & Halloween SVGS, Winter & Christmas Cut -bestanden ... bekijk ze zelf om het allemaal te zien!

13. Scarlett Rose -ontwerpen

The Best Free SVG Files For Cricut & Silhouette - Free Cricut Images (14)

Ik hou van de kleur vanScarlett Rose -ontwerpen!Er zijn genoeg vanFreebies en CheapiesOm iemand bezig te houden.

Alle SVG -bestandsdownloads worden ook geleverd met DXF-, PNG-, PDF- en EPS -bestandsindelingen en worden geleverd met een commerciële licentie voor kleine bedrijven (inclusief freebies).Etsy Store hier.

14. afdrukbare snijbanen creatables

The Best Free SVG Files For Cricut & Silhouette - Free Cricut Images (15)

Volgende isAfdrukbare snuttable creatables 'freebie -pagina, momenteelhet aanbieden van 189 gratis SVG -ontwerpenom te downloaden.

Deze website is een fantastische bron voor diegenen die geweldige ambachten met een budget willen maken, zonder in gevaar te brengen van ontwerpkwaliteit.Zie hier hun Etsy -winkel.

15. SVG & ME freebies

The Best Free SVG Files For Cricut & Silhouette - Free Cricut Images (16)

Svg & ikGeeft honderden gratis SVG -bestanden weg voor silhouet en cricut.Om toegang te krijgen tot alle freebies, moet je dat doenWord hier lid van de mailinglijst.U krijgt dan een wachtwoord om toegang te krijgen tot de vele gratis SVG -bestanden die worden aangeboden.

16. Knip dat ontwerp

The Best Free SVG Files For Cricut & Silhouette - Free Cricut Images (17)

Snijd dat ontwerpgaat helemaal over ‘gratis SVG -snijbestanden voor ambachtslieden’.MetElke week worden er meer ontwerpen toegevoegdJe zult niet tekort komen aan ideeën en inspiratie voor SVG vinylprojecten en meer.

Hun selectie omvat:

  • Gratis SVG -bestanden voor Halloween
  • Gratis Mason Jar Cut -bestanden
  • Gratis nautische SVG -bestanden

17. Vexels gratis svgs

The Best Free SVG Files For Cricut & Silhouette - Free Cricut Images (18)

Slijmis een online ontwerpplatform perfect om alles te vinden wat u nodig hebt voor uw Cricut- en silhouette -projecten.

Ze hebben heel veel vanGratis SVG -bestandenOm te downloaden en te gebruiken voor ambachtslieden, zoals letters, stickers, allerlei silhouetten, papieren ambachtelijke ontwerpen en nog veel meer!

Hier is een voorbeeld van wat ze te bieden hebben:

  • Variatie in bestandsindelingen: SVG, PNG-, EPS-, PSD- en AI -bestanden
  • Grafische bronnen: geïsoleerde PNG & SVGS, SVG -sets, pictogrammenets, achtergronden, patronen en tekens
  • Bewerkbare sjablonen: vectorsjablonen voor bedrijven zoals logo's, posters, banners en sociale berichten
  • PSD Mockups: Burting Mockups, T-Shirt & Merch Mockups & More

Gratis SVG -afbeeldingen

The Best Free SVG Files For Cricut & Silhouette - Free Cricut Images (19)

Gebruik clipart om te makenCricut -stickers

Je hebt inmiddels waarschijnlijk gratis SVG -vermoeidheid, toch?

We hebben toegang tot meer dan 10.000 gratis SVG -bestanden, dus we gaan niet snel op!Lees de opmerkingen hieronder voor meer geweldige suggesties van lezers en voeg er zelf een toe of deze niet op de lijst staat.Al deze bestanden zullen geweldig werken met alle gewone snijmachines, waaronder de Cricut Joy, Cricut Maker, Cricut Explore of Silhouette Cameo.Hetzelfde geldt voor uw materialen-lijmvinyl, HTV (warmteoverdracht vinyl), ijzer-op vinyl ... ze zullen allemaal prachtig worden gesneden.

Sommige van die SVG -freebies komen zelfs meeLicentie voor commercieel gebruik inbegrepen,,zoals ontwerpbundelsBijvoorbeeld.Andere sites hebben downloads die alleen gratis zijn voor persoonlijk gebruik, en u moet afzonderlijk een commercieel gebruiksvergunning kopen.Zorg ervoor dat u controleert of u zaken doet!

Ten slotte zijn hier enkele verder gratis gesneden bestandsposts die we op de site hebben:

  • Harry Potter Svgs
  • Gratis Disney SVGS
  • Gratis lettertypen voor Cricut

Pin dit bericht!

(Let op: dit bericht bevat gelieerde links. Lees ons volledige openbaarmakingsbeleidhier.)

De beste gratis SVG -bestanden voor Cricut & Silhouette - GRATIS CRICUT -afbeeldingen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated:

Views: 5576

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.