Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (2024)

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (1)

 • Anyma en Rebūke brengen de beklijvende soundscape van 'Syren'...


  Golvende bassen en scherpe ritmische elementen vormen de basis van deze krachtige versie van Anyma (soloproject van Matteo Milleri van Tale Of Us) en Rebūke. Van begin tot eind heerst er een duistere, onheilspellende atmosfeer, terwijl low-end oscillatie de geest, het lichaam en de geest in hypnotische eenheid brengt. Het emotionele hoogtepunt van deze productie is een spannende pauze, die een moment van transcendente verwondering biedt te midden van de diepgewortelde beats en bas.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (2)

 • Het muzikale meesterschap van Kevin de Vries en Mau P komt sterk naar voren op deze gezamenlijke release.

  Al een hoogtepunt in Tale Of Us-sets wereldwijd, illustreert 'Metro' de transcendente kracht van elektronische muziek. Kevin de Vries en Mau P pompen dit nummer vol kippenvelmomenten, met oorwormmelodieën en stuwende bassen. Een huiveringwekkende inzinking en rauwe energie maken dit tot een onvergetelijke rit naar de buitenste regionen van bewustzijn.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (3)

 • MRAK, het soloproject van Carmine Conte (de helft van het gerenommeerde duo Tale Of Us) heeft zijn gloednieuwe EP ‘Manifesto’ uitgebracht.


  De collectie bestaat uit twee nummers, 'Manifesto' en 'Equilibrium'. Beide nummers zijn onlangs gespeeld tijdens de liveshows van Tale Of Us, waaronder tijdens hun veelgeprezen Coachella-optreden eerder dit jaar. MRAK's 'Manifesto' EP is de eerste nieuwe muziek die dit jaar wordt uitgebracht en is de eerste van een reeks aankomende EP-releases die zullen volgen door de Italiaanse artiest.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (4)

 • Anyma heeft twee gloednieuwe tracks uitgebracht, 'Explore Your Future' en 'The Answer' - beide zijn nu uit via Afterlife Recordings. De nummers, die zijn uitgevoerd tijdens Anyma's recente shows maar nooit eerder zijn uitgebracht, worden vergezeld van verbluffende nieuwe beelden die een nieuw personage Adam uitbeelden - die ook te zien is op het artwork van de single.


  De videobeelden van Anyma's recente liveshows - inclusief de beelden van 'Explore Your Future' en 'The Answer', gaan regelmatig viraal op sociale media vanwege de adembenemend hoge artistieke en technologische normen die ze tentoonspreiden, waarbij ze de grenzen verleggen van wat mogelijk is in live en opgenomen muziek, digitale kunst en visuals.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (5)

 • De zeer getalenteerde artiesten Monolink en Adam Port bundelen hun krachten voor een huiveringwekkende verbinding.


  Ondersteund door een hypnotiserende hoofdriff, maakt deze versie gebruik van de kracht van de beklijvende zang van Monolink. Naast een spetterend instrumentaal nummer zorgen de componenten van dit nummer voor een emotioneel geladen reis...

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (6)

 • De wonderbaarlijke artiest Fideles keert terug naar Afterlife met een betoverend stukje dansvloeropgetogenheid.
  Fideles, al lang lid van de Afterlife-familie, vat het emotionele en diverse geluid van het label samen. ‘Overcome’ heeft een vintage ziel ingekapseld in futuristisch vlees en bloed. Op deze versie ontvouwt zich een sonisch drama, dat ons ertoe aanzet alle obstakels die ons in de weg staan ​​te overwinnen.
  Het wereldwijd bekende duo CamelPhat keert terug naar het label na hun sprankelende samenwerking met Anyma. Deze keer remixen ze 'Night After Night' en raken ons met een versie die bruist van levendigheid en zeer krachtige emotionele inhoud.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (7)

 • Na vorig jaar clubs en festivals te hebben gedomineerd met "Consciousness", werken de helft van Tale of Us en Avantgarde opnieuw samen op deze langverwachte single

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (8)

 • Innellea keert terug naar Afterlife met een aflevering van zijn ambitieuze live-project: Five Phases*

  ‘Forced Adaptation’ gromt met onheilspellend venijn. Halverwege komen we een neon-getinte storing tegen die is ontworpen om de dansvloer in vuur en vlam te zetten. ‘Reflected Wisdom’ heeft wat meer urgentie en zwierige energie, Innellea brengt de geëlektrificeerde funk…

  *Five Phases is een reeks releases en een aanstaande uitgebreide Live Set-reis, die het publiek in vijf fasen van geboorte tot dood meeneemt. Van licht naar licht in een audiovisuele weerspiegeling van het leven: The Awakening – Rebellious Learning – Forced Adoption – Reflected Wisdom – The Conclusion. Deze EP vertegenwoordigt de derde en vierde levensfase. Gedwongen adoptie en gereflecteerde wijsheid.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (9)

 • Afterlife's 2023-campagne begint met deze gezamenlijke single van Argy en tweemansoutfit Goom Gum.

  Het trio komt voor het eerst samen op deze versie en giet hun respectievelijke energieën in een krachtige compositie. ‘Pantheon’ maakt gebruik van een opzwepende vocale symfonie, met een rollende baslijn, een urgente melodie en een kippenvel opwekkende breakdown met een vernietigend effect.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (10)

 • Mind Against zet hun vruchtbare relatie met Afterlife voort met hun filmische, dwangmatig dansbare single 'Dreamcast' die uitkomt op vrijdag 16 december, na hun EP 'Changes' uit 2021 op de imprint.

  ‘Dreamcast’: een dreunende beat en fuzzy synths lanceren de hemel van het huis, gravitas verleend door anthemische langzame koorakkoorden, terwijl off-beat kletterende noten struikelen en de geest intrigeren en de meedogenloze snelheid maakt dansen verplicht. Euforische opbouw en dalingen geven de hersenen een kickstart van chemische productie en pauzes in de boekensteun met sneeuwstormen van onheilspellende synth-frases.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (11)

 • Anyma - het multidisciplinaire muziek- en beeldende kunstproject van Tale Of Us-oprichter Matteo Milleri - heeft een gloednieuwe single uitgebracht in samenwerking met het veelgeprezen Britse duo CamelPhat, in de vorm van "The Sign".

  Een nietje in de sets van zowel Tale Of Us als CamelPhat gedurende 2022, de track verscheen onlangs met een nieuwe begeleidende NFT-visual tijdens het optreden van Tale Of Us in The Ziggodome in Amsterdam dit jaar. Het heeft de titel 'The Fall' en toont de twee personages, Eva en Adam, die met elkaar omgaan voordat ze het contact met elkaar verliezen bij een val.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (12)

 • Great Dane Denis Horvat is terug op Afterlife met een epische odyssee met vier nummers.

  Denis' voorliefde voor synth-gedreven melodische techno is duidelijk aanwezig in alle vier deze sprankelende nummers. Titelnummer 'Cha Cha' sijpelt en klopt, met een duidelijke vocale clip en opwindende synth-arrangementen om onuitwisbare herinneringen te creëren. ‘Precious Unica’ schakelt zanger Lelah in voor een zware reis naar het emotionele centrum van onze geest. 'Momentum Of The Arapaima' combineert ongebruikelijke percussieve elementen met een humeurige baslijn en een oorwormende vocale clip voor ultieme dansvloer-bruising. Ten slotte gebruikt 'Majstor' een minimaal raamwerk om onze primitieve staat te doen ontwaken en diepe oerexpressie aan te moedigen.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (13)

 • Afterlife-familielid Kevin de Vries nodigt ons uit voor Dance With Me terwijl hij terugkeert naar het label met zijn betoverende nieuwe single.

  Bestaande uit golvende synthgolven, pittige beats en een monotone vrouwenstem, is 'Dance With Me' een meeslepende uitnodiging in het betoverende rijk van de dansvloer. Verleidelijk, vooruitstrevend en hypnotiserend, zijn kracht ligt in zijn eenvoud. Kölsch verzorgt remixtaken, voegt lagen funky analoge synth toe en voert het tempo op voor een meer energieke dans.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (14)

 • Anyma - het multidisciplinaire muziek- en hedendaagse kunstproject van Tale Of Us-oprichter Matteo Milleri - is geremixed door Eric Prydz. De gerespecteerde Zweedse producer heeft zijn kenmerkende productiestijl toegepast op het origineel, dat eerder dit jaar werd uitgebracht door Anyma en Chris Avantgarde.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (15)

 • De opbrengst van de release gaat naar twee goede doelen die het label na aan het hart liggen.

  UNICEF Oekraïne, dat zich inzet om kwetsbare kinderen en gezinnen te bereiken met essentiële diensten - evenals levensreddende voorraden in Oekraïne.

  Planned Parenthood, die er alles aan blijft doen om het fundamentele recht van mensen om over hun eigen lichaam te beslissen te beschermen.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (16)

 • Toonaangevende elektronische producers en componisten Anyma (van Tale Of Us) en Chris Avantgarde bundelen hun krachten om een ​​nieuwe samenwerking "Consciousness" te creëren.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (17)

 • Na zijn eerdere EP Patterns, keert Colyn terug naar Afterlife met meer interplanetair geluid.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (18)

 • De Britse maestro Massano vervolgt zijn release 'Solitude' met vier verse nummers vol weemoedige emotie en plechtigheid.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (19)

 • Onze Oekraïense broers Woo York zijn weer terug op Afterlife met deze betoverende two-tracker.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (20)

 • Agents Of Time keert terug naar Afterlife met twee hartverscheurende audio-expedities. De Italiaanse act Agents Of Time heeft door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd. Hun betoverende benadering van clubmuziek combineert emotionele melodieën en transcendente ritmes met op de dansvloer gerichte beats

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (21)

 • Rijzende ster Innellea demonstreert zijn bekwaamheid met vier verschillende, krachtige bezuinigingen.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (22)

 • Braziliaanse tovenares ANNA arriveert op Afterlife met een tryptiek van atmosferische overwicht.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (23)

 • Argy's geloofsbrieven tonen zijn diversiteit en aangeboren talent, wat hier duidelijk te zien is op de Tataki EP.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (24)

 • Anyma keert terug met nieuwe EP ‘Running’.

  Een tweedelige release die zowel een NFT als de EP-audio omvat, 'Running' is een verdere verkenning van het magnetische geluid dat Anyma heeft gepionierd in eerdere releases.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (25)

 • Carmine Conte, mede-oprichter van Tale Of Us en Afterlife, debuteert het onverschrokken soloproject MRAK.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (26)

 • Echonomist & Jenia Tarsol - Paniekaanval

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (27)

 • KAS:ST - Een magische wereld (remixen)

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (28)

 • Stephan Bodzin keert terug naar Afterlife met een betoverende release.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (29)

 • Het is tijd om het fysieke te transcenderen en te verdampen in het

  Realm Of Consciousness terwijl we de volgende aflevering van onze compilatieserie onthullen.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (30)

 • Mind Against keert terug naar Afterlife met nieuwe EP ‘Changes’. Het is de opvolger van de veelgeprezen EP ‘Walking Away’ uit 2020

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (31)

 • Anyma, een radicaal nieuw multidisciplinair digitaal project van Tale Of Us-innovator Matteo Milleri, arriveert op Afterlife.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (32)

 • Recondite, een oude vriend van het label, keert terug voor een introspectief uitje.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (33)

 • Dit levendige duo verwelkomen we in Afterlife, Yotto & Stephan Jolk. Dit is Stephan's vierde optreden op het label in minder dan een jaar tijd

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (34)

 • De Canadese alchemist is terug op Afterlife met drie transcendente bezuinigingen.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (35)

 • In navolging van onze missie om optimisme te cultiveren tijdens deze verontrustende pauze op planeet Aarde, cureert Tale Of Us het tweede deel van hun epische compilatiereeks, ‘Unity’. Met bijdragen van een cast van talent over de hele wereld en met elkaar verbonden door de verlamming van onze cultuur.

Afterlife platenlabel en releases - AFTERLIFE (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Frankie Dare

Last Updated:

Views: 6371

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Frankie Dare

Birthday: 2000-01-27

Address: Suite 313 45115 Caridad Freeway, Port Barabaraville, MS 66713

Phone: +3769542039359

Job: Sales Manager

Hobby: Baton twirling, Stand-up comedy, Leather crafting, Rugby, tabletop games, Jigsaw puzzles, Air sports

Introduction: My name is Frankie Dare, I am a funny, beautiful, proud, fair, pleasant, cheerful, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.