13 beste hondenfilms op Netflix (2023) | Films over honden (2023)

Allemaal bellenhondenliefhebbersEnNetflix-enthousiastelingen!

Bereid je voor op een klauwavontuur terwijl we je verdiepen in de wereld van debeste hondenfilms op Netflix.

13 beste hondenfilms op Netflix (2023) | Films over honden (1)

Van hartverwarmende verhalen tot hilarische escapades, deze films zullen je gegarandeerd laten huilen van het lachen en aan je hart trekken. Netflix heeft een verzameling op honden gerichte films gelanceerd die je zullen laten kwispelen van genot.

30% korting op Chewy.com

+ Gratis verzending

Nu opslaan

Hoe u deze aanbieding kunt inwisselen

Duspak wat popcorn, knuffel met je harige vriend en bereid je voor op vermaak met hartverwarmende verhalen, zijsplitsende komedies en verhalen over vriendschap en avontuur.

Deze films vieren deongelooflijke bandtussenmensen en honden, die de onvoorwaardelijke liefde, loyaliteit en vreugde laten zien die onze harige vrienden in ons leven brengen.

Laten we de filmische hoektanden loslaten en de klauwachtige wereld van hondenfilms ontdekken die je doen smeken om meer!

Onze lijst met de beste hondenfilms op Netflix:

Hond weg (2023)

Een fascinerende film gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een student genaamdFieldingdie een hond genaamd adopteertGonkerom te gaan met zijn uiteenvallen en werkloosheid.

Wanneer Gonker wegrent op de Appalachian Trail, Fielding en zijn vervreemde vaderJohnbegin aan een wanhopige zoektocht om hem te vinden voordat hij bezwijkt aan een levensbedreigende toestand. Tijdens de reis hechten ze zich aan hunliefde voor Gonkeren leren hun verschillen te overwinnen.

Hachi: het verhaal van een hond (2009)

13 beste hondenfilms op Netflix (2023) | Films over honden (3)

Een hartverwarmende film gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het volgt de buitengewone band tussen een trouwe hond genaamdHachikoen zijn baasje,Professor ParkerWilson.

Nadat Parker is overleden, blijft Hachiko op hem wachten op het treinstationbijna tien jaar lang elke dag, de gemeenschap inspireren en de harten van mensen over de hele wereld veroveren.

Marmaduke (2010)

13 beste hondenfilms op Netflix (2023) | Films over honden (4)

Het verhaal draait om Marmaduke, eenondeugende Deense dogdie met zijn gezin naar Californië verhuist. Terwijl Marmaduke probeert in te passen in de nieuwe buurt, staat hij voor hilarische uitdagingen, maakt nieuwe vrienden en wordt zelfs verliefd.

Tijdens zijn avonturen leert Marmaduke hoe belangrijk het is om te zijntrouw aan jezelfEnhet unieke omarmendat maakt hem tot wie hij is.

Hond is in de problemen gekomen (2021)

13 beste hondenfilms op Netflix (2023) | Films over honden (5)

Deze film, uitgebracht in 2021, vertelt het verhaal vanProbleem, een bevoorrechte hond die gescheiden raakt van zijn comfortabele leventje en strandt op de straten van New York City.

Vastbesloten om de weg naar huis te vinden, begint Trouble aan een avontuur waar hij een vindingrijke groep streetwise honden ontmoet. Samen navigeren ze door de stedelijke uitdagingen en geven les aan Troublewaardevolle lessenover vriendschap, veerkracht en het belang vanhet vinden van iemands ware plekin de wereld.

Tegen het ijs (2022)

13 beste hondenfilms op Netflix (2023) | Films over honden (6)

Een historische overlevingsfilm gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Deense ontdekkingsreizigerKapitein Ejnar Mikkelsenen zijn ingenieurIver Iversen, die in 1909 aan een gevaarlijke expeditie naar Groenland beginnen.

Ze proberen de gegevens van een eerdere expeditie terug te vinden en te bewijzen dat Groenland één eiland is, niet twee.

Onderweg worden ze geconfronteerd met honger, bevriezing, ijsberen en isolatie. Ze slagen erin het bewijs te vinden dat ze zoeken, maar worden achtergelaten door hun bemanning en moetentwee strenge winters doorstaanvoordat ze worden gered.

Benji (2018)

13 beste hondenfilms op Netflix (2023) | Films over honden (7)

Een avontuurlijke dramafilm over een zwerfhond genaamdBenjidie bevriend raakt met twee kinderen,VoermanEnFrankie, die onlangs hun vader verloren.

Wanneer de kinderen worden ontvoerd door overvallers die op zoek zijn naar een sleutel van een kluis, werkt Benji samen met een andere zwerfhond en een duif om ze op te sporen en te redden. Benji helpt ookgenees het gebroken gezinen vindt eenliefdevol huis.

De film is eenreboot van de film uit 1974met dezelfde naam.

Gered door Ruby (2020)

13 beste hondenfilms op Netflix (2023) | Films over honden (8)

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, dit gaat over een staatstrooper genaamdEnen zijn hondenpartnerRobijn, een asielhond die al vijf keer was teruggebracht door haar vorige baasjes.

Dan adopteert Ruby en leidt haar op om zich bij de elite aan te sluitenK-9 zoek- en reddingsteamvan de staatspolitie, onderweg vele uitdagingen en obstakels overwinnend. Samen vormen ze een band vanvriendschap en loyaliteit, en bewijzen zichzelf als helden in verschillende missies, waaronder het vinden van een vermist kind en het oplossen van een moordzaak.

Vicky en haar mysterie (2021)

13 beste hondenfilms op Netflix (2023) | Films over honden (9)

Deze film is een familiedrama geïnspireerd door echte gebeurtenissen van een meisje genaamdVictoriaen haar wolf als huisdierMysterie.

Na de dood van haar moeder verhuist Victoria met haar vader naar een klein bergdorpje inFrankrijk, waar ze troost vindt in het adopteren van een puppy van onbekende afkomst. Dat ontdekt ze al snelMysterie is eigenlijk een wolf, maar besluit hem als haar vriend en beschermer te houden.

Samen staan ​​ze voor verschillende uitdagingen en gevaren, zoals jagers, stropers en autoriteiten die Mystery van haar willen afnemen.

Juni en koffie (2021)

13 beste hondenfilms op Netflix (2023) | Films over honden (10)

De film gaat over eenJong steldie een straathond genaamd adopterenjunien hun familie pitbull genoemdKoffie. De film volgt hun avonturen en uitdagingen terwijl ze zich aanpassen aan hun nieuwe, liefdevolle huis.

Tijdens hun reis komen ze verschillende situaties tegen, zoals een overval, een ontvoering en een hondenshow. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en toont de band tussen mens en hond.

Hartparade (2022)

13 beste hondenfilms op Netflix (2023) | Films over honden (11)

Heart Parade is een romantische komische film over eencarrièregerichte vrouwuit Warschau die niet van honden houdt, maar om werkredenen naar Krakau moet reizen.

Daar ontmoet ze een charmante weduwnaar, zijn zoon en hunviervoeter huisdier, die deelneemt aan een teckelparade. Ze wordt al snel verliefd op de man en zijn hond, maar krijgt onderweg ook te maken met uitdagingen en misverstanden.

De film speelt zich af in de prachtige stad Krakau en bevat veel schattige worstjes.

Xico's reis (2020)

13 beste hondenfilms op Netflix (2023) | Films over honden (12)

Een animatiefilm over een meisje genaamdKopiëren, haar beste vriendGuus, en haar hondjongen, die op een zoektocht gaan om een ​​berg te redden van een hebzuchtige onderneming die hem wil delven voor goud.

Terwijl ze zich wagen, ontdekken ze dat Xico geen gewone hond is, maar eenmagisch wezendie de sleutel bevat tot de geheimen van de berg. Ze komen ook verschillende personages en uitdagingen tegen, zoals een mysterieuze vrouw genaamd Carmen, een groep bandieten en een legendarisch hert.

De film is gebaseerd op Mexicaanse folklore en cultuur.

Huisdieren Verenigd (2019)

13 beste hondenfilms op Netflix (2023) | Films over honden (13)

Het verhaal draait om een ​​groepverwende en egoïstische huisdierendie zijn gestrand in hun luxe ontmoetingsplaats Pampered Pets wanneer de machines die Robo City besturen, de hypermoderne metropool waarin ze leven, wild worden en het overnemen.

Onder leiding van een glamoureuze kat genaamd Belle en een slimme hond genaamd Roger, moeten ze hun krachten bundelen met een groep onwaarschijnlijke helden, zoals een robothond, een varken en een kameleon, om de kwaadaardige burgemeester en zijn robotleger te stoppen.

De film is eenvervolg op Animals United (2010).

Poolhonden (2019)

13 beste hondenfilms op Netflix (2023) | Films over honden (14)

De film gaat over een vos genaamdSneldie in de postkamer van een bezorgdienst in het Noordpoolgebied werkt, maar ervan droomt om postbode te wordenbeste hondenkoerier.

Hij krijgt zijn kans wanneer hij een pakket aflevert op een geheime locatie, waar hij een gemene walrus ontdekt, Otto genaamd, die van plan is het noordpoolgebied te laten smelten met oeroud gas.

Hij werkt samen met zijn vrienden, een ijsbeer, een albatros, een vosseningenieur en twee otters, om Otto tegen te houden.red het Noordpoolgebied.

De film bevat de stemmen van Jeremy Renner, Heidi Klum, James Franco, John Cleese en anderen.

Pittah (2017)

13 beste hondenfilms op Netflix (2023) | Films over honden (15)

Gebaseerd op deroman van Jack Londonover een wolfhond die leeft in de wildernis van Alaska.

De film volgt zijn reis vanaf zijn geboorte tot aan zijn ontmoetingen met verschillende mensen, sommige wreed en andere aardig. Hij wordt geconfronteerd met veel gevaren en ontberingen, maar leert ook lief te hebben en te vertrouwen.

De film bevat de stemmen van Nick Offerman, Rashida Jones, Paul Giamatti en Eddie Spears.

Lees hieronder verder_______________________

Hondengerelateerde televisieseries die je kunt bekijken op Netflix (2023)

Verzamelhonden (2022)

13 beste hondenfilms op Netflix (2023) | Films over honden (17)

Een meeslepende, feelgood en hartverwarmende serie die het publiek boeit met zijn innemende verhaal over loyaliteit, vriendschap en de onbreekbare band tussen mensen en hun honden.

Gelegen in het pittoreske stadjeMeadowville, volgt de show de avonturen van een diverse groep honden die bekend staat als deVerzamel honden.

Met zijn mix van avontuur, humor en oprechte momenten spreekt het publiek van alle leeftijden aan.

Deze hartverwarmende serie herinnert ons aan de ongelooflijke impact die onze viervoeters op ons leven kunnen hebben en hoe ze werkelijk zijnbeste vriend van de mens.

Hondeninterventie (2021)

13 beste hondenfilms op Netflix (2023) | Films over honden (18)

Een meeslepende en hartverwarmende realityserie die je kunt bekijken op Netflix die bekendheid volgthondentrainer Jas Leveretteterwijl hij het leven van zowel honden als hun baasjes transformeert.

Met zijn unieke benadering en diepgaande kennis van hondengedrag pakt Jas enkele van de meest uitdagende zaken aan, variërend van agressief gedrag tot angst en angst.

Deze oprechte serie werpt licht op de diepgaande impact die honden kunnen hebben op mensenlevens, en laat zien dat met de juiste begeleiding elke hond het potentieel heeft omeen liefdevol en braaf lidvan de familie.

Ga, Hond. Gaan! (2021)

13 beste hondenfilms op Netflix (2023) | Films over honden (19)

Het is een animatieserie gebaseerd op het kinderboek vanPD Eastman.

Het volgt de avonturen vanDag Barker, een handige en inventieve pup, en haar beste vriendScooch Pooch, een verlegen en nieuwsgierige pup, in hun hondenstadje Pawston.

Ze ontmoeten verschillende karakters en helpen hen met hun problemen, gebruikmakend van hun creativiteit en teamwerk.

De serie bevat de stemmen van Michela Luci, Callum Shoniker, Lyon Smith en anderen.

Het einde van het verhaal

Dit zijn enkele van debeste hondenfilms op Netflixdie je nu kunt bekijken.

Of je nu wilt lachen, huilen of je geïnspireerd wilt voelen, deze films zullen je makenwaardeer je harige vrienden de geweldige band die jullie delen.

Je zult zien hoe honden levens kunnen veranderen, vreugde kunnen brengen en lessen kunnen leren. Dezehonden filmsbeschikbaar zijn niet alleen vermakelijk, maar ook leerzaam en hartverwarmend.

Gerelateerde berichten:

 • Beste natte puppyvoeding - Top 10 beste formules voor natte hondenvoeding voor ...
 • Het beste voer voor zwangere honden [Bijgewerkt juli 2023]:...
 • Beste hondenvoer voor losse ontlasting [Bijgewerkt juli 2023]:...
 • Het beste hondenvoer voor heupdysplasie om uw hond mobiel te krijgen ...
 • 7 Beste hondenvoer voor colitis en welke rol speelt uw hond ...
 • Houd de brokjes van uw hond vers met de beste opslag voor hondenvoer ...

FAQs

Welke film vinden honden leuk? ›

Top 6 leukste hondenfilms om samen met je hond te bekijken
 • Togo (2019) Togo speelt zich af in het koude Alaska. ...
 • Bolt (2008) De superheld Bolt speelt de hoofdrol in dit hartverwarmend Disneyverhaal. ...
 • Hachi: a dog's tale (2009) ...
 • A dog's purpose (2017) ...
 • Marley and Me (2008) ...
 • 101 Dalmatiërs (1961)
May 16, 2023

Is de grote rode hond op Netflix? ›

Je kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Clifford de Grote Rode Hond kijken in Nederland. Momenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland. Momenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Clifford de Grote Rode Hond.

Wat is de populairste honden naam? ›

Ook in 2022 kozen baasjes voor bekende namen die al jarenlang in de top 10 staan. Toch is er één groot verschil: niet Luna, maar Max is na jaren de populairste hondennaam. In tegenstelling tot vorig jaar is niet Luna, maar Max de populairste hondennaam van het jaar.

Is een hond gelukkiger met 2? ›

Een tweede hond zorgt ervoor dat de eerste hond zich minder eenzaam voelt. Honden zijn van nature dieren die houden van gezelschap. De meeste honden vinden het maar niets als hun baas niet in de buurt is. Een tweede hond in huis kan hier zorgen voor gezelschap.

Hoe heet het hondje van de Mask? ›

Zijn enige vrienden zijn z'n collega Charlie, en zijn hondje Milo.

Hoe heet de film met de rode hond? ›

Clifford the Big Red Dog (2021)

De tiener Emily Elizabeth ontmoet een magische dierenbeschermer die haar een kleine, rode puppy geeft. Ze had nooit verwacht dat ze wakker zou worden met een gigantische hond van wel drie meter in haar kleine appartementje in New York.

Wat vinden honden onweerstaanbaar? ›

Honden hebben een uitstekend reukorgaan en ze vinden het leuk om naar dingen te zoeken. Laat je viervoeter eerst even aan zijn snack ruiken, alvorens je deze verstopt. De zoektocht helpt je hond focussen, energie kwijtraken en hij geniet achteraf van een welverdiende beloning.

Waar vinden honden het leuk om geaaid te worden? ›

De meeste honden vinden het heerlijk als je hun onder de oren aanraakt, op hun schouders en nek, en onder de kaak. Bij je eigen hond, kan je ook heel zachtjes tussen de wenkbrauwen aaien. Als je dat zachtjes en voorzichtig doet, zullen ze heerlijk de ogen sluiten.

Wat zien honden wat wij niet zien? ›

Honden kunnen hoogstwaarschijnlijk ultraviolet licht zien

Wij mensen kunnen het overigens niet waarnemen. Onderzoekers R. H. Douglas en G. Jeffery hebben aangetoond dat de lenzen van honden in ieder geval iets van ultraviolet licht doorlaten, wat betekent dat honden in staat zijn om ultraviolet licht te zien.

Wat zien honden in de nacht? ›

Ook kunnen honden 's nachts heel goed zien. Dat hebben ze te danken aan het feit dat hun ogen meer staafjes bevatten. Ze hebben een goed gevoel voor perspectief en diepte en hun ogen zijn gevoeliger voor beweging.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Horacio Brakus JD

Last Updated: 27/09/2023

Views: 5527

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Horacio Brakus JD

Birthday: 1999-08-21

Address: Apt. 524 43384 Minnie Prairie, South Edda, MA 62804

Phone: +5931039998219

Job: Sales Strategist

Hobby: Sculling, Kitesurfing, Orienteering, Painting, Computer programming, Creative writing, Scuba diving

Introduction: My name is Horacio Brakus JD, I am a lively, splendid, jolly, vivacious, vast, cheerful, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.