11 beroemdheden waarvan je niet wist dat ze banden hadden met de maffia (2024)

Verbindingen betekenen alles in deze wereld.Of je benteen baan zoekenproberenOm een datum te vinden, of gewoon proberenScoor wat drugsJe kunt dus alles vergeten over het geheel dat geen baan of een date -ding heeft - het weten van de juiste mensen kan het verschil maken.

Daarom zou het geen verrassing moeten zijn dat een hele reeks beroemdheden de krachtigste associatie van allemaal op weg naar de top heeft benut.We hebben het over de menigte.De maffia.La Cosa Nostra.Ze maken de aanbiedingen die u niet kunt weigeren, en de deals die u zich niet kunt veroorloven om niet te nemen.Hoe anders denkt u dat Wayne Newton bekend werd als Mr. Las Vegas?

Elizabeth Hurley

Geruchten verenigingen: Colombo Crime Family

Deze Britse actrice, misschien het best bekend om haar rol als Miss Kensington in het origineelAustin PowersFilm, is misschien niet de eerste beroemdheid die je zou associëren met de maffia.Maar helaas, liefde kan echt met je hersenen knoeien.

Hurleyis romantisch gekoppeldAan de Colombo Family Enforcerdominic "Donnie Shacks" Montemarano, die 11 jaar diende in de rand voor racketeering -kosten.Ze had waarschijnlijk moeten blijven bij Hugh Grant ... ondanks zijn eigen ... persoonlijke overtredingen.Noem haar gewoon geen Mob -vrouw.

Joe Namath

Geruchten verenigingen: Gambino -familie, Lucchese familie

"Broadway Joe" bracht blijkbaar veel tijd door met het omgaan met de onderbuik van de oostkust tijdens zijn carrière als de Jets HOF QB, een echtvoetbalpsychisch, en kenner van alle dingen bont.Zijn in Manhattan gevestigde bar, de toepasselijk genoemde Bachelors III, wasgeruchten als een toevluchtsoordVoor de krachtigste menigte -families van New York - zo veel, dat uiteindelijk NFL -commissaris Pete Rozelle Namath onder druk zette om zijn belang in de club te verkopen (omdat je weet dat voetbalspelers dat zouden kunnennooitassociëren met criminelen ...)

In aanvulling opDatClub wordt gepakt door de competitie en spies door de pers, NamathNaar verluidt heeft hij ook een andere mob -bar gesteundIn de late jaren '60 was de puss*cat -bar (ja, dat was de werkelijke naam) die zwaar verzadigd was met een menigte -aanwezigheid.Hoewel het niet lijkt alsof Joe te diep in de wereld van misdaad is geworden (beschuldigingen van hem die games oplossen, werden nooit onderbouwd) Jack Lambert, een goede vriend van Namath, heeft Joe's mob -betrokkenheid op deze manier gezet: "Joe houdt gewoon van opwinding. (Hij) Ik ben graag betrokken bij gevaarlijke dingen. "

Wayne Newton

Geruchten verenigingen: Gambino -familie

De Newt heeft niet de stoere kerel, Mafioso -persona die collega -crooner Frank Sinatra gevangen heeft genomen, maar hij heeft misschien Frank's voorkeur gedeeld om rond te palren met gangsters.VolgensEen lang NBC -nieuwsrapport, gaf de in Vegas gevestigde artiest toe dat hij vrienden was met gerenommeerde leden van de Gambino Crime Family, maar beweerde dat hij geen echte betrokkenheid had bij de menigte.Deze toelating kwam te midden van meldingen dat Newtown een "frontman" was voor de maffia, en mogelijk zelfs een menigte -informant voor verschillende overheidsoperaties.Dit werd zo ruw, de FBI werd zelfs ingecheckt op WayNeAnd en beweerde dat hij op een "hitlijst" stond.

In zijn verdediging klaagde hij NBC News aan voor laster (en won), later vertellend deLas Vegas Sun"Het was belachelijk. Ik ben een Indiase jongen uit Virginia, wat weet ik over de maffia?"Om eerlijk te zijn, dat is precies wat een menigte -informantzouinspraak.

James Caan

Geruchten verenigingen: Colombo Family

Het lid vanDe peetvaderCast met de meest onderbouwd gangsterverbinding is niet De Niro, Pacino of Brando - het is James Caan, die herhaaldelijk (en publiek) heeftOndersteunde leden van de familie Colombo Crime.In 2011 bood Caan aan om borgtocht te staan toen Street -baas Andrew "Andy Mush" Russo werd opgehaald in een FBI -sweep van oostkust -racketeers.

De mate van de relatie tussen de twee mannen is grotendeels onbekend, hoewel ze elkaar sinds het begin van de jaren zeventig kennen, volgens CAAN.Naar verluidt, de man die Sonny Corleone speeldebetaalde een gangster om collega -acteur (en kleine kerel) Joe Pesci te ruw- Over een hotelrekening, niet minder.Maar het meest verdomde beetje informatie kan dit zijn: Andy Mush is (letterlijk) de Godfather van Caan's zoon, Scott.Keuhet lied.

Steven Seagal

Geruchten verenigingen: Gambino -familie, John Gotti

Laat het aan Steven Seagal over om niet te beseffen dat hij al meer dan een decennium met de menigte had gewerkt.Dus, 's werelds meest middelmatige krijgskunstenaar besloot in het jaar 2000 geen gewelddadige films meer te maken vanwege de nieuwe spiritualiteit.Dat is prima.Het slechte nieuws was dat zijn zakenpartner, Julius Nasso,was zwaar betrokken bij de Gambino -familie, (zonder medeweten van Steven, naar verluidt).Onnodig te zeggen dat Nasso en zijn gangster -vrienden deze beweging niet leuk vonden (geen waardeloze Seagal -films meer betekent minder geld voor iedereen).De gangsters probeerden blijkbaar de sterkte van de arm Seagal te maken om niet alleen meer films te maken door afpersingskosten te betalen voor films die hij eerder had gemaakt met de financiële hulp van Nasso.

Seagal ging verderEen getuige van de regeringIn het proces tegen Peter Gotti (en enkele andere gangsters) en ging nog steeds met meer vreselijke, gewelddadige films.Of het nu de druk van de menigte was, of gewoon het slechte oordeel van Seagal dat hem terugbracht naar het zilveren scherm, we zullen het misschien nooit weten.

Wu-tang clan

Geruchten verenigingen: Gambino -familie

In tegenstelling tot sommige huidige rappers (*hoestMannetjeseendhoest*) De clan van Wu-Tang heeft een aantal echte straatkennis om hun gangster-leunende rijmpjes te ondersteunen.In feite, de RZA, de GZA, Ol 'Dirty Bastard en co.zijn herhaaldelijk geweestGeassocieerd met de Gambino Crime Family.

Naar verluidt werkte Wu Tang samen met het Crime Syndicate van Staten Island om wapens te runnen en drugs te verkopen in hun vroege dagwhile, ze probeerden het nog steeds groot te maken in NYC.Gelukkig is Wu-Tang nu beter bekend om hun funky frisse beats dan hun criminele achtergronden.WasGrind putEigenlijk een ode aan begrafenissen in maffia-stijl?Eh, waarschijnlijk niet.

Joe DiMaggio en Marilyn Monroe

Geruchten verenigingen: Sam Giancana, Gambino -familie

De Yankee Clipper en Norma Jean waar de originele Kim en Kanye, het opwekken van roddelbladen en regelmatige, matig aantrekkelijke paren vreselijk ontoereikend voelen.Op punten waren beide leden van dit paar vastgebonden in een aantal behoorlijk zware geruchten over de maffia, en een smerige liefdesdriehoek met JFK.

Naar men zegt,Monroe bracht haar gisteravond levend door met bekende gangstersam Giancana, die een langdurige relatie had met de Kennedy-familie (meer daarover later), en zijn tijd besteedde aan het onder druk zetten van de blonde bom om haar relatie met de president een geheim te houden.De volgende ochtend was Marilyn dood.Dimaggio, de Yankee Hall of Famer,Naar verluidt had ze familiale bandenAan de Gambino -misdaadfamilie, en één gerucht verbindt zelfs Joltin 'Joe aan de dood van Kennedy zelf en claimt Dimaggiogebruikte een deel van zijn mob -banden om te dodenDe president, die (als u de rapporten gelooft) Joe beschuldigde van de ondergang van Monroe.Vergezocht?Misschien.Maar dat geldt ook voor een hit in 56 rechte games.Twijfel nooit aan Dimaggio.

Frank Perdue (The Chicken Guy)

Geruchten verenigingen: Paul Castellano SR, baas van de Gambino Crime Family.

Hoewel deze inzending mogelijk niet classificeert als typische 'beroemdheid', krabt het het oppervlak van de betrokkenheid van de maffia bij grote bedrijven en bewijst het de tentakels van criminaliteit die bijna elk gebied van het Amerikaanse leven infiltreert.Je kent Frank Perdue waarschijnlijk niet, maarJe hebt waarschijnlijk zijn gevogelte gegeten.Blijkt dat de kippenman in een vuile zaken was, die niets te maken had met vogels uit de vrije loop of minder dan ideale slachthuisomstandigheden.In een moment van wanhoop, Perduewendde zich tot maffia baas Pail Castellano SR, om de betrokkenheid van Union bij zijn werknemers te helpen bestrijden.

Hoewel de vakbond zijn bod verloor om de Perdue -werknemers te vertegenwoordigen en Frank gaf wat hij wilde, was zijn reputatie voor altijd aangetast als bedrijfseigenaar.Gelukkig is zijn kip nog steeds heerlijk.Moreel besmet, maar heerlijk.

Frank Sinatra

Geruchten verenigingen: Gambino Family, Moretti Family, Genovese Family, Colombo Family

Ol 'Blue Eyes is vrijwel het poster -kind voor beroemdheden die betrokken zijn bij La Cosa Nostra.De Hoboken, NJ -inwoner had familiale banden met de menigte, omdat zijn oom Bob Garavante zwaar betrokken wasWillie Moretti's bendeDoor zijn professionele carrière als de Michael Jordan van Italiaanse lounge -zangers, werd Sinatra nauwe vrienden met snode gangsters zoalsBugsy Siegel en Lucky Luciano, samen metbetrokken raken bij bijna elke grote maffia -familie(in een professionele of persoonlijke capaciteit) in de loop van zijn lange carrière.

Sinatra is zo zwaar doordrenkt van maffia-mythos, het is een (wijdverkleurd) gerucht dat het karakter van Johnny Fontaine inDe peetvaderis direct gebaseerd op Frank.Begin het nieuws te verspreiden.

John F. Kennedy

Geruchten vereniging: Sam Giancana

Een van de slechtst bewaarde geheimen in de Amerikaanse geschiedenis isJoe KennedyDe betrokkenheid bij verschillende misdaadorganisaties gedurende zijn hele leven, maar volgde zijn zoon, John, op weg naar het Amerikaanse presidentschap?

Volgens Tina Sinatra (Frank's vrouw) de voorzitter van de raad van bestuurfungeerde als een contactpersoonTussen de maffia en de (toen) presidentiële kandidaat in een poging om vakbondstemmen voor Kennedy te trekken en zijn bod voor de president veilig te stellen.Dat is gemeldJFK had een langdurige relatie met Giancana, teruggaan naar zijn jeugd, en het is een doordringend gerucht geweest dat de maffia op de een of andere manier, op de een of andere manier,had enige schuldin de moord op Kennedy.Helaas zullen we waarschijnlijk nooit de hele waarheid kennen.

Donald Trump

Geruchten verenigingen: Salvatore Testa, "Little Nicky" Scarfo, Genovese familie

Lang voordat de Donald zich deed alsof hij een baas was op tv, of zich overal deed alsof hij politicus was, was hij een Uber-succesvolle mogul van onroerend goed.Maar de Toupeed Titan heeft een aantal smerige onroerend goed -transacties die hij misschien wil opruimen voordat hij een winkel in het Witte Huis opzet.

Er zijnrapportenDie linkt Trump naar talloze misdaadbazen en maffia-families die teruggaan naar zijn dagen die casino's ontwikkelen in Atlantic City, blijkbaar met wat sterk bewapende hulp (goedkope arbeid, goedkoop land, overheidskopen, enz.) Van enkele van de zwaarste spelers in het spel.En het vuile spul stopt niet in AC (het doet het nooit echt).Terwijl hij zijn rijk uitbreidde naar NYC, Trumpdeelde een advocaatMet de Genovese misdaadbaas "Fat Tony" Salerno, en er is gemeld dat de twee "sit-downs" hadden georganiseerd om verschillende wielingen en transacties te bespreken die hebben bijgedragen aan het ontwikkelen van zijn vergulde rijk.Yikes.Met zo'n door misdaad doordrenkte cv, denk ik dat de enige plaats waar hij een baan kan krijgen in Washington is.((Hey oh!))


Wil Fultonis een stafschrijver.Hij kent een man die een man kent die je waarschijnlijk iets zou kunnen opzetten.Volg hem@Wilfulton.


Wil je meer van de cultuur waar je echt om geeft, rechtstreeks in je inbox geleverd?Klik hier om u aan te melden voor onze dagelijkse e -mail.

11 beroemdheden waarvan je niet wist dat ze banden hadden met de maffia (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Eusebia Nader

Last Updated:

Views: 6119

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Eusebia Nader

Birthday: 1994-11-11

Address: Apt. 721 977 Ebert Meadows, Jereville, GA 73618-6603

Phone: +2316203969400

Job: International Farming Consultant

Hobby: Reading, Photography, Shooting, Singing, Magic, Kayaking, Mushroom hunting

Introduction: My name is Eusebia Nader, I am a encouraging, brainy, lively, nice, famous, healthy, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.