10 meest voorkomende signalen van uw overleden dierbaren – Amanda Linette Meder (2024)

Bijgewerkt op 28-11-2022

Vraagt ​​u zich af hoe u kunt zien wanneer een overleden dierbare in de buurt is? Door verbinding te maken met Spirit heb ik enkele gemeenschappelijke thema’s ontdekt. Daarom wil ik in de post van vandaag de meest voorkomende signalen die geliefden met je delen:

Door dromen, sensaties te voelen of een betekenisvol liedje op de radio te horen terwijl je eraan denkt, zijn er veel tekenen dat een overleden dierbare bij je is.

Uw overleden dierbaren proberen na hun overlijden wel contact met u op te nemen.

Er zijn veel redenen waarom ze terugkomen om te bezoeken. Gelukkig hoef je geen medium te zijn of er zelfs maar naar toe te gaan om de aanwezigheid van een overleden dierbare die je persoonlijk kent te ervaren.

Het is ongelooflijk gebruikelijk om de tekenen van uw overleden dierbaren op te merken als u eenmaal weet wat ze zijn.

Directe communicatiemiddelen, zoals bezoek en fysieke signalen, kunnen overal en op elk moment plaatsvinden. Maar dat zijn ze welmeest voorkomendeals je alleen bent en je bewust bent van je omgeving, let dan op.

Je kunt een teken ontvangen als je helemaal wakker bent, in een schemerige staat van dromen en waken of in een droomstaat.

Nadat ik duizenden mensen heb gesproken en gehoord, heb ik een lijst opgesteld met de meest gebruikelijke methoden die uw dierbaren hebben gebruikt om u te bezoeken.

Hopelijk kan de onderstaande lijst u helpen identificeren wanneer uw dierbaren langskomen.

Wanneer u een of meer van deze onderstaande bezoekmethoden ervaart, kunnen deze fungeren als trefzekere signalen dat een geliefde in de buurt is.

10 meest voorkomende tekenen van uw overleden dierbaren

1. Droombezoeken

Overleden dierbaren die in dromen op bezoek komen, zijn alomtegenwoordig.

Ik denk dat dit de meest voorkomende manier is om bezocht te worden door mensen in de Spirit, zowel door overleden dierbaren als door Spirituele Gidsen.

Hoewel je jezelf misschien uit een bezoekdroom kunt praten, zelfs als je er een hebt gehad, zijn dit soort dromen heel anders dan gewone dromen.

In Spirit-bezoekdromen komt een overleden geliefde vaak de droom binnen en wordt hij omringd door een soort licht. Er is gewoonlijk een niveau van vrede dat u ervaart bij het ontwaken.

Visitatiedromen komen al acht weken na de overtocht van een dierbare voor en kunnen jarenlang sporadisch voortduren.

Het goede nieuws is datbezoek dromenzijn meestal geruststellend.

In de droom kan een overleden dierbare met je praten of je vragen berichten te bezorgen. Ze geven meestal een soort troost dat het goed met ze gaat, dat alles vredig is en dat ze De Andere Kant comfortabel hebben bereikt.

Huisdieren kunnen ook in bezoekdromen komen.

2. Hun aanwezigheid voelen

Veel mensen melden dat ze na hun overlijden de aanwezigheid van hun dierbaren om hen heen hebben gevoeld.

Je merkt misschien een verschuiving als ze in de buurt zijn – een verandering in de energie of daadwerkelijke beweging in de lucht.

Misschien heb je het gevoel dat er 's avonds iemand naast je zit terwijl je een boek leest. Het direct waarnemen van de energie van je geliefde is heel gebruikelijk.

Als je een heel goede band had met de persoon van wie je denkt dat hij op bezoek is, en dat lukte ookmerk hun aanwezigheid opterwijl ze nog leefden – je hebt dit vermogen nog steeds nadat ze zijn overgegaan van de fysieke naar de spirituele vorm.

Ze zijn dezelfde essentie die ze waren met het lichaam, en nu, zonder het lichaam.

Dus als u had kunnen voelen hoe uw geliefde de kamer binnenstapte terwijl zij nog leefden, dan kunt u dat nu nog steeds doen.

3. Hun aanraking voelen

Een knuffel, een borstel van je haar, je hand vasthouden of een zachte aanraking op je rug – dit zijn enkele van de meest geruststellende vormen van verbinding die kunnen optreden.

Dit soort bezoeken komen het meest voor als u iemand bent die genietQuality time.

Het voelen van de aanraking van een dierbare is het meest gebruikelijk in de dagen direct na het overlijden van uw overleden dierbare. Het is ook het meest typerend om te ervaren in de vroege uren van de ochtend.

Dit vermogen om aanraking te voelen kan zich ook manifesteren door het gevoel te hebben dat ze jou niet aanraken, maar voelen dat een object bij jou in de buurt beweegt. Bijvoorbeeld als je ziet dat iemand naast je in bed zit of ligt.

4. Hun geur ruiken

Het vermogen om de geur van een overleden dierbare of Spirit te ruiken wordt genoemdhelderzinnigheid.

Deze bezoeken worden gewoonlijk gerapporteerd als degeur van het parfum van een geliefde, bloemen of koken.

Het kan zijn dat u thuiskomt en merkt dat uw huis plotseling naar uw grootmoeder ruikt, of plotseling sigarenrook ruikt.

Als je sigarenrook ruikt en niemand in je huis rookt, behalve je overleden grootvader, is de kans groot dat hij het is. Hij laat je weten dat hij in de buurt is, op bezoek is en hallo zegt.

Als je specifiek een dierbare mist en je dit al eerder hebt gevoeld, weet dan dat het kan helpen bij het rouwen om kaarsen en geuren in de buurt te hebben om je individueel aan die persoon te herinneren.

Misschien vind je het zelfs leuk om te koken met een aantal van de kruiden en ingrediënten die ze gebruikten.

5. Hun stem horen

Dit heethelderhorendheid.

Het is mogelijk om de stem van uw overleden dierbare van buitenaf te horen, alsof hij of zij in menselijke vorm tegen u spreekt. Je kunt hun stem ook intern horen, door middel van gedachte- of woordoverdracht.

De meeste mensen melden dat hun dierbaren met hen communiceren via deze vorm van interne dialoog, op dezelfde manier waarop mediums melden dat ze contact maken met dierbaren voor anderen.

Intern helderhoren is de meest gebruikelijke manier om een ​​stem te horen, omdat het horen in je geest plaatsvindt. Degenen in de Geest hebben niet langer een stembox, dus het creëren van extern geluid is erg moeilijk, maar niet onmogelijk.

Mogelijk hoort u uw geliefde uw naam roepen, of iemand in uw huis.

Praat u in gedachten met uw man, grootmoeder of beste vriend aan De Andere Kant terwijl u de afwas doet of gewone klusjes doet?

Neem even de tijd en wacht tot u een antwoord hoort.

Als u de stem van uw dierbare niet kunt of hoort, kunt u ook tijdelijk een piepend of zoemend geluid in het oor horen als hij/zij aanwezig is.

Dit heeft te maken met de vibratie waarmee ze nu met ons communiceren.

6. Onverwachte elektrische activiteit

We hebben allemaal energie en energie stroomt door alle dingen, inclusief elektrische apparaten. Veel van degenen in de hemel leren dat de energie in elektrische apparaten vrij gemakkelijk te manipuleren is.

Om deze reden is het vrij gebruikelijk voor degenen die in de Geest zijnde televisie manipuleren,flikkerende lichtenen speelgoed om je aandacht te trekken. Ze kunnen dingen aan- en uitzetten, van kanaal wisselen en dingen in beweging brengen.

Liedjes op de radiozijn bijvoorbeeld een favoriete elektrische manier voor degenen aan De Andere Kant om u berichten te bezorgen die u mogelijk nodig heeft om te horen - precies op dat exacte moment.

7. Een telefoontje

De dag nadat een van mijn dierbaren was overleden, kreeg ik verschillende telefoontjes van onbekende nummers, met alleen maar ruis op de andere lijn.

Terwijl ze deze gebeurtenis met vrienden bespraken, vertelden ze soortgelijke ervaringen, ook in de dagen na het overlijden van hun dierbaren.

Sindsdien heb ik het vaak gehoord dat vreemde telefoontjes in de dagen na het overlijden een manier zijn waarop de overledene kan proberen contact op te nemen.

Omdat een telefoon een elektrisch object is, is het manipuleren van de energie om te bellen niet veel anders dan het manipuleren van andere elektrische activiteiten.

Dit teken lijkt het meest voor te komen in de eerste dagen na de overgang, dus ik zou er het meest naar zoeken binnen de 7-10 dagenraam oversteken.

8. Het ontvangen van een synchronistische boodschap, teken of toeval

Uw overleden dierbaren willen u vaak heel graag laten weten dat ze deel uitmaken van uw leven en bij u zijn.

Wanneer u om een ​​tastbaar teken vraagt, is de kans groot dat u dit ontvangt.

Hoewel veel mensen kunnen voelen dat hun overleden dierbaren over hen waken, is het soms moeilijk om zo opmerkzaam te zijn of er zeker van te zijn dat wat wij voelden, was wat u dacht dat het was.

Degenen die in de Geest zijn, kunnen ons dus tekenen geven die we niet kunnen negeren.

Zodra u keer op keer een enkel soort bord ontvangt, zult u gaan weten en erop vertrouwen dat dit een bericht van The Other Side is.

Fysieke, tastbare signalen die overleden dierbaren sturen, kunnen op verschillende manieren bij je terechtkomen.

Om te helpen bepalen waar u naar op zoek bent, moet u uw ogen open houden voor synchroniciteiten envraag expliciet om een ​​teken.

Een symbolische boodschap kan voortkomen uit een teken, toeval of synchroniciteit.

Een paar van de meest voorkomende tastbare tekens van Spirit zijn: Kleine voorwerpen, zoalsVeren,Munten, en stenen,Dierenboodschappers,Bloemenen de synchronistische ontmoetingen van mensen of hulpbronnen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van fysieke tekenen en synchroniciteiten die de aanwezigheid van de Geest kunnen suggereren.

9. Beweging

Soms verplaatsen degenen in de Geest objecten om jouw aandacht te trekken.

Blijft dezelfde foto vallen? Is hetzelfde altijd misplaatst?

Deze communicatiemethode is favoriet bij degenen:

  • Wiens aandacht moeilijk te bereiken is

  • Die rouwen en moeilijk zijn om energetisch contact mee te maken

  • Die historisch koppig zijn geweest tegenover de geestenwereld

Bovendien veroorzaken bewegende voorwerpen geluid, wat ook uw bewustzijn kan doen schrikken. Ze kunnen voorwerpen over tafelbladen schuiven, schilderijen van muren laten vallen of dingen van planken duwen.

Dingen verplaatsen is een teken dat de voorkeur geniet van degenen die een boodschap willen overbrengen en wie ze bezoeken wakker willen maken om ze naar die boodschap te laten luisteren.

10. Een verschijning zien (platte foto, hologram, gedeeltelijk, volledig)

Geloof het of niet, het zien van een verschijning terwijl je wakker bent, met je ogen open, is een van de minst voorkomende methoden op deze lijst. Hoewel het het meest wordt geciteerd in de populaire media, is het vanwege de schokwaarde vrij zeldzaam, maar het is mogelijk.

Waarnemingen van verschijningen komen het meest voor's nachts of 's avonds wanneer de externe verlichting minder verzadigend is voor het optische veld en het gemakkelijker is om de subtiele energieën te zien.

Als uw overleden dierbare nog niet in volledige spookvorm aan u verschijnt, betekent dit niet dat hij of zij geen poging tot contact heeft geprobeerd via een van de vele andere methoden op deze lijst.

Samenvattend: dit zijn de 10 meest voorkomende signalen van dierbaren

  1. Droombezoeken

  2. Hun aanwezigheid voelen

  3. Hun aanraking voelen

  4. Hun geur ruiken (vaak bij huisdieren en grootouders!)

  5. Hun stem horen

  6. Onverwachte elektrische activiteit

  7. Onbekende telefoontjes

  8. Het ontvangen van een synchronistische boodschap, teken of toeval

  9. Beweging van objecten, zoals schilderijen die van muren vallen

  10. Een verschijning zien (platte foto, hologram, gedeeltelijk, volledig)

Kun je iets van het bovenstaande bedenken dat je al hebt meegemaakt?

Dit zijn enkele signalen die uw dierbaren kunnen gebruiken om u te bezoeken, en er zijn er nog veel meer. Ze tellen mee voor vrienden, huisdieren en familieleden, zelfs collega's.

Veel mensen merken dat bezoeken van hun dierbaren gebruikelijk en overvloedig zijn in de dagen, weken en maanden na het overlijden van hun dierbaren, maar dat dit jaren kan duren.

Er bestaat niet zoiets als tijd in de Geest, maar liefde is eindeloos en eeuwig, dus je kunt bezoek ervaren zolang je leeft.

Voor meer inhoud zoals deze, doe meeHet lidmaatschap!

Andere artikelen die u misschien leuk vindt:

  • Tekenen van de geest: een betekenisvol lied op de radio

  • 10 tekenen dat uw huisdier u bezoekt vanuit het hiernamaals

  • 10 manieren om te vertellen dat er een geest in uw huis is

10 meest voorkomende signalen van uw overleden dierbaren – Amanda Linette Meder (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Corie Satterfield

Last Updated:

Views: 5883

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Corie Satterfield

Birthday: 1992-08-19

Address: 850 Benjamin Bridge, Dickinsonchester, CO 68572-0542

Phone: +26813599986666

Job: Sales Manager

Hobby: Table tennis, Soapmaking, Flower arranging, amateur radio, Rock climbing, scrapbook, Horseback riding

Introduction: My name is Corie Satterfield, I am a fancy, perfect, spotless, quaint, fantastic, funny, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.